Красота, изразителност и лукс със Сваровски

Водени от творчеството, иновациите и съвършенството, Swarovski е еталон за кристални елементи на пазара на бижута, вдъхновяващ художественото изразяване на дизайнери и занаятчии от 1895 година. Всъщност, партньорството с утвърдени дизайнери и възпитаване на новите таланти са сърцевината на философията на компанията.

Swarovski Elements е първокласна марка за най-добрите кристали, произвеждани от Swarovski. Swarovski Elements вдъхновява творчески таланти от света на модата, бижутата, аксесоарите, интериорния дизайн и осветлението с най-новите тенденции на кристала.
Предлагайки се в безброй цветове, ефекти, форми и размери, Swarovski Elements предлагат на дизайнерите страхотна палитра от вдъхновение. Създадени от страст към детайла и с висока точност на рязане, те придават изискан блясък на всичко, което украсяват.
За да се подчертае оригиналността на марката Swarovski Elements на избрани дизайнери и марки се разрешава използването на отличителен етикет, с трапецовидна форма. Той служи като сертификат за автентичност, обозначаващ продукти, които са направени с оригинални елементи Swarovski. Компанията предлага и допълнителни първокласни услуги, включително консултации и техническа експертиза.
Красиви, изчистени и функционални, SWAROVSKI ELEMENTS са предпочитан избор за големи дизайнери от цял свят. В ръцете им кристалът оживява, за да се превърне в произведение на изумителна красота и оригиналност.

Swarovski продава своите кристални елементи на модните и дизайнерските арени в цял свят. Колекция от елементи осигурява богата продуктова гама от кристални камъни и полуготови продукти. През годините Swarovski кристали са се превърнали в незаменим материал, с който международни дизайнери творят невиждани бижута. Тези свободни кристални елементи разполагат с голямо разнообразие от различни разфасовки, като Xilion Chaton – най-ярките кристали на пазара. Те се поставят в метални нокти или в предварително определени кухини на отлети метални сплави. Новите форми и нюанси на колекцията за този сезон буквално хипнотизира със съкровищата, които обогатяват всеки дизайн. Изборът е богат между изразителните Dome Bead и красивите Sweet Heart Fancy Stone, или радостният Clover Pendant и луксозният Trilliant Fancy Stone. Към всичко това добавяме осмоъгълната форма на Solaris Fancy Stone, със своите подобни на нишки аспекти, вдъхновени от паяжина. И тогава си представяме новите нюанси на златисто покритие Crystal Lilac Shadow и наподобяващ скъпоценен камък Dark Moss Green. Красиви. Вдъхновяващи.

Отдадеността на съвършенството и иновациите е крайъгълен камък на политиката на компанията. Този стремеж към съвършенство ангажира Swarovski да участва в редица изследвания, в резултат на които компанията определя тенденциите в модата на кристалните елементи.

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар