Кристален блясък и перлена елегантност Swarovski през Пролет/Лято 2014

Вдъхновен от тенденцията в бижутата за Пролет/Лято 2014 годна, познат като “Променящата се жена”, иновативните Swarovski елементи за сезона отдават блестяща почит на модерната жена. Съвременната жена поема много роли в науката и литературата, политиката и икономиката, при което се придържа към етикети и правила.

The Crystal Rose Gold ефектът на бижутата Сваровски е луксозно съчетание на кристално прецизно шлифовани и благородни метали. Неговото 18-каратово, златно розово рафинирано покритие създава динамичен акцент за женственост и отправя поглед в бъдещето напред. За разлика от кристалите Rose Gold перлата има по-мек цвят, придава една по-традиционна женственост. Перлите могат да се намерят в нов цвят Светла коприна, който отразява тънкостите на коприната: елегантен, занижени нюанси, той е достатъчно гъвкав за класическа или по-традиционна визия.
Футуристичните нови елементи за Пролет/Лято 2014 включва Meteor Fancy Stonе и Pendant Meteor, чийто изключително асиметрично фасетиране въвежда главозамайващ триизмерен вид, заедно с уникалните три въоръжени Molecule Flat Back и Lochrose – перфектна симбиоза между изкуството и науката. Lemon Fancy Stone е нов израз на класическата форма. Той предлага безгрижен летен поглед. И ако за някои лятото се асоциира със спокойствие, то за други това е сезонът за любов и флирт. Дизайнерите на Swarovski се съобразяват с това при подготовката на новата колекция. Последните деликатно изработени Heart Flat Back създават настроение на игрива романтика. С по-неангажираща функционалност Rivoli Crystal Button ще повиши Уау ефекта за интериора и дрехите. Що се отнася до Cabochette топчета и Pendant и двете имат всичко: смесване на динамиката на прецизно изработените детайли с красива гладка повърхност, те улавят чистия блясък на водна капка. Очарователни в своето съвършенство Crystal Globe Bead допълват всеки поглед. Pendant Xilion Oval сега е съвременна класика с добавяне на още блясък. Блестящата нова история за сезона, BeCharmed, се предлага в най-различни форми. Неговата неръждаема стомана във вътрешната част и с дупка, достатъчно голяма за конец с кожа, гума или кабел, той отговаря на богата гама от разнообразен външен вид. Те са предпочитани елементи за хора, чието въображение и сръчност се сработват идеално в изработването на бижута – обици, гривни, колиета и дори пръстени, с уникален дизайн. Пролет/Лято 2014 ще бъде изпълнен с кристален блясък и перлена елегантност от Swarovskiелементи.
Умелото сливане на футуристичния стил завършва с ретро елегантност. И последните новости при елеметни Swarovski са на път да създадат неочаквани импулси в сезон Пролет/Лято 2014 година!

 

 

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Кристален блясък и перлена елегантност Swarovski през Пролет/Лято 2014, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар