Къде да празнуваме поредния рожден ден

Ето, че само след седмица ще имаме повод да почерпим, а още не сме наясно с това, къде ще поканим приятели и близки, за да се почерпим. Съществуват десетки варианти, но не винаги всички те са подходящи за нас или компанията, която сме решили да поканим. Много често избираме да празнуваме навън и да си спестим главоболията с чистенето, недоволните съседи и миризмата на цигари в хола на другия ден. Но понякога нямаме ни най-малка идея за това къде можем да поканим приятелите. На практика това зависи изцяло от типът хора, които сме избрали да поканим, както и годините, които навършваме. Нека разгледаме няколко възможни варианта.

Големи ресторанти

Този тип заведения са прекрасни ако сме решили да поканим повечко хора. Това е така, тъй като те могат да изготвят специално меню, което да спомогне както за по-малката сметка, така и за сервирането по едно и също време на всички гости. Предварително изготвеното меню ще даде шанс на всички да обърнат повече време на разговорите и наздравиците, и по-малко на четенето на менюто.

Пицарии

Няма да крия от вас, че това е един от любимите ми избори що се отнася до празнуване на рожден ден. В повечето пицарии в София, но и в повечето големи градове, също бихте могли да се възползвате от предварително изготвено меню. Само че този тип заведения са малко по-шумни и предразполагат за по-динамично хранене. Ако сте решили да заведете всички на бар или дискотека след това, пицариите са идеалното място за подлагане преди това.

Пиано барове

Няма нищо по-уютно за малка компания от добрият стар пиано бар. Атмосферата в тези заведения е много приятна, тъй като няма много хора. Музиката не е силна, а в същото време се изпълнява на живо. Спокойно можете да пиете както коктейли, така и добре изстудена бира от бутилка. Пиано баровете могат да бъдат идеален избор за един по-различен рожден ден тази година. Гарантирано ще останете приятно изненадани от преживяването в тях ако не сте ходили до този момент на подобно място.

Кината

Колкото и странно да ви звучи, то киното също е вариант. Ако сте решили да отпразнувате само с най-близкия си човек, то кино салоните дават добър мотив за това. Големите комплекси ще ви позволят да похапнете набързо в някоя от веригите вътре, а след това да се насладите на добър филм. Нищо не може да се сравни с гледането на филм на големия екран. Пуканките и приятно газираната напитка, може и бира, ще допринесат още повече за доброто настроение на рождения ден.

HTML код на статия

Автор: t1sh0


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар