Направления на услугата физическа охрана

Случвало ли Ви се е да се безпокоите за сигурността на Вашия дом? Тревожите ли се за личната си безопасност или безопасността на Вашите близки? Нуждаете ли се от ред и спокойна атмосфера по време на някое културно-масово събитие? Ако поне на един от въпросите сте отговорили с „Да”, то имате нужда от ефективна физическа охрана.
Боду СОД са лидери в охранителния бранш. Те предлагат разнообразие от модерни начини на защита и гъвкави цени, достъпни за всеки бюджет. Фирмената политика изповядва коректни и честни взаимоотношения с клиента. Важно конкурентно предимство е екипът от експерти с дълъг професионален стаж зад гърба си. Боду СОД разполага със специалисти с инженерно-техническо образование, екип от монтажни професионалисти, специално обособен отдел на тестване, проучване и развитие на новите технологии.
Услугата физическа охрана, Боду СОД предлага в следните обособени направления: обектова охрана, персонална физическа охрана, охрана на мероприятия, инкасо.
При изпълнение на служебните си задължение при охрана на обект сътрудниците по охрана са снабдени със съответните защитни и помощни средства. Те носят и специално униформено облекло със специфични отличителни знаци. В зависимост от сключения договор и нужните на клиента охранителите могат да са въоръжени с късо или дълго огнестрелно оръжие или невъоръжени.
Квалификацията на телохранителите извършващи услугата персонална физическа охрана отговарят на международните критерии и изисквания. Служителите владеят и чужди езици, което улеснява комуникацията им с клиентите по време на изпълнение на професионалните задължения. Много звездни от родния и световен шоубизнес, както и популярни спортисти са поверявали личната си безопасност в ръцете на Боду СОД. Памела Андерсън и участниците в Турнира на шампионките по тенис повериха живота и здравето си в ръцете на лидера в бранша.
Боду СОД има дългогодишен опит в опазването на реда и спокойствието на разнообразни по тип масови събития – спортни прояви, концерти, митинги, фестивали, изложби. Обученията,казусите и тестовете съдействат за поддържането на една стабилна психологическа и физическа подготвеност за действие. Важно е да споменем, че пи изпълнение на служебните си задължения сътрудниците по охрана зачитат достойнствата и правата на гражданите. Едни от последните масови мероприятия охранявани от Боду СОД са Световното първенство по бокс за младежи, Световната купа по естетическа гимнастика, концерта на Пласидо Доминго.
Боду СОД са доказани специалисти и в превоза на ценни пратки и товари. Фирмата осъзнава факта, че зад успешното развитие на всеки бизнес стои необходимостта от надеждна инкасо услуга. Тя се извършва със специални бронирани автомобили и под ръководството на оперативен дежурен център.
С физическа охрана от лидера на пазара Боду СОД си осигурявате качествена услуга, с която оставяте зад гърба си всички притеснения и тревоги.

HTML код на статия

Автор: fikoz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар