Плисе щорите-едно уютно решение

Плисе щорите са един елегантен и лесен избор, с който да отговорите на изискването както на традиционното, така и на съвременното обзавеждане. Придават удивителен ефект на помещението в уникални стил и атмосфера на интериора.
Плисе щорите са предпочитани основно за жилищни помещения с фасади с произволна географска ориентация, при остъкления с по-малки размери и неправилни форми на отделните сектори, и най-вече там, където е необходимо да бъде придадена допълнителна уютна нотка и представителност.
Дизайнът и разнообразната цветова гама прави тези щори предпочитани и за други помещения, дори за кабинети и кантори. Плисе щорите се изработват от текстил и се предлагат в два варианта размери – 16 мм и 25 мм. в богата цветова гама.
Подобно на повечето щори, тези с плисе стил спретнато се сгъват до горната част на прозореца, с което се осигурява ясна гледка навън. Те красиво филтрират светлината, за да създадат великолепен блясък в стаята. Освен светлината щорите успешно контролират и температурата, защитават от нежелани отражения на светлината. Този тип щори се изработват от антистатични материали, които не задържат прах. Ефирните варианти са с изцяло декоративен ефект, плътните пропускат светлина, но притежават уникалното качество да не пропускат видимост. Материите с рефлекторно покритие отразяват до 70 процента преките слънчеви лъчи.
Плисе щорите се предлагат и в изключително елегантния и ефектен вариант “Ден и нощ”, което е практично и красиво решение. Щората “Ден и нощ” е комбинация от два различни плата с различна светлопропускливост. Този вид плисе щора осигурява слънцезащита при прозорци с всякаква форма и разположение. Материалите са от полиестер със специална промазка, която осигурява запазване на растера на плисето. Преминаването на светлината е от 0 до 80 процента.
Благодарение на тяхната конструкция плисе щорите са известни още като енергийно ефективни и шумопоглъщащи щорите.
Всичко това прави плисе щорите едно предпочитано решение за създаване на спокойна, уютна и красива атмосфера, отговарящи на всеки вкус.

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар