Социалната мрежа, която Ви дава пари за участие

Участвате във Facebook нали? Качвате снимки, видео и текстово съдържание? Сайтът Facebook расте и става все по-популярен заради интересното съдържание, което се споделя. От това печели единствено създателят на социалната мрежа. Вие не получавате нищо за това, че отделяте от времето си да създавате съдържание!

Вече има социална мрежа, която дава 90% от приходите си, на своите активни участници. Това е сайта tsû.co (произнася се Су). Негов създател е Sebastian Sobczak, който е вложил 7 000 000$ в проекта.

В сайта може да се регистрирате само с покана, като тази tsû.co/ganbox. След регистриране, трябва да потвърдите вашия имейл адрес, като посетите линка, които са Ви изпратили. След това ще може да се логнете и да настроите своя личен профил, който е доста подобен на Facebook профил. Към момента не се поддържат имена на кирилица при регистриране. Затова ще трябва да напишете първото си име и фамилия на латиница.

Може да изпращате покани на други хора от горния десен ъгъл отваряте меню и избирате Settings / Invitations. Там има личен линк за покана в социалната мрежа.

За да намерите по-лесно приятели и последователи в новата мрежа, може да свържете Facebook и други социални профили ако имате. Това става от Settings / Social Accounts.

След свързването може да потърсите приятели от Find Friends. В началото ще е трудно и ще трябва да поканите познати от Facebok да се включат.

Отляво с Discover Users може да потърсите интересни хора, които да последвате. Някои от тях може да Ви върнат жеста и да последват Вас.

 

Как се печелят пари от мрежата Су?

Първо трябва да изградите своята мрежа от приятели (тук се нарича Family tree) и хора които Ви следват. За начало може да погледнете приятелите на някой от другите участници в мрежата и да изпратите покана за приятелство. Колкото повече хора поканите и колкото повече хора Ви следват, толкова по-добре.

Основно се печели от хората, които споделят вашето съдържание. Трябва да създавате интересно съдържание – текст, снимки и видео. Колкото повече хора го харесват и го споделят, толкова по-добре.

Ето един пример, как се разпределят парите. Ако потребител David е поканен от потребител Charlotte, тя е поканена от Brian, а той е поканен от Allison.

Тогава ако David сподели интересно съдържание, което спечели 100$. От тях мрежата Су задържа 10% и останалите 90% споделя с потребителите. В този случай 90% са 90$, които се разпределят  по следния начин:

1.David взема 50% от сумата, което прави 45$

2.понеже David е поканен от Charlotte, тя взема една трета (1/3) от сумата, това са 33.3% от първоначалните 90$ и в този случай това са 29.70$

3.Charlotte е поканена от Brian, затова той взема една девета част (1/3 от 1/3) от първоначалните 90$ и това прави 9.99$

4.на последното четвърто ниво е Allison, която е поканила Brian, като тя взема една 27-ма част (1/3 от 1/3 от 1/3), което прави 3.33$

(Натиснете на картинката, за да видите в пълен размер.)

Кои точно действия и в какъв размер се заплащат е търговска тайна на мрежата, но това трябва да са: хора които са се регистрирали след ваша покана, хора които ви следват, когато споделят, коментират и харесват ваше съдържание, както и създаването на съдържание: публикуване на текст, снимки, видео и коментари. Изобщо всички активности в социалната мрежа.

Ограничения за ползване

Може да споделяш до 8 поста на ден.

Да пишеш до 24 поста на ден.

Да имаш до 50 покани за приятелство.

Може да следваш общо до 1000 души и да имаш до 5000 приятеля в мрежата.

Правила и забрани

Искаме да ви предупредим, че има много строги правила и всеки опит за измама на мрежата се засича и профилът Ви ще бъде блокиран. Някои от правилата са:

– всеки опит за измама на системата или за представяне на друг човек – не си правете повече от един профил;

– забранен е спам, като молба някой да ви стане последовател, писането на стената на човек, който не познавате, прекалено ползване на хаштагове, писане на безсмислени постове и др.

– естествено забранени са всякакви снимки със сексуално съдържание, насилие, омраза, дискриминция и т.н.

Всичко в тази социална мрежа е доста подобно на Faceook и затова трябва да нямате затруднения при ползването на сайта, особено ако сте ползвали Facebook дълго време.

Регистрирайте се, ползвайте активно и печелете от вашето участие в социалната мрежа сега!  Линк с покана http://tsu.co/ganbox

 

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар