Сезонът на косопада

Кожа, коса, нокти – божествени, но как?

Сезонът на косопада, сухата кожа и цепещите се нокти е вече тук и тези проблеми са често явление. Проучвания на немската марка „Сънлайф“ имат решение и за трите проблема в едно. Решението се нарича „Кизелерде + Биотин“ капсули.
„Kieselerde“ е комбинация от Силициев диоксид + Биотин, Цинк, Калций и Витамин D3. Действието му заздравява структурата на ноктите, придава светъл и сияен тен на кожата, прави косата бляскава и пълна с жизненост, придава здравина на костите, ноктите и зъбите, поддържа здрави сърдечно-съдовата и нервната система и има мощно антиоксидантно действие.
За растежа на кожата, косите и ноктите е необходимо организма да бъде задоволен с необходимите хранителни вещества. В условията на постоянен стрес, небалансирано и нездравословно хранене, диети и недостиг на почивка, човек е изложен на риск от влошаване на здравословното му състояние. Това си проличава най-вече в обща отпадналост, умора, липса на блясък и здравина на кожата, косата и ноктите. Кожата е първият орган от човешкото тяло, който “говори“ чрез своя вид за здравословните проблеми на човека. Затова, ако държите на себе си и своя външен вид – помогнете на тялото си да набави необходимите му витамини, минерали и микроелементи за по-добро здраве и красота!
„Sunlife Kieselerde caps.“ действа положително при:
– Проблеми с костите: при изтъняване на костната структура – остеопороза, счупване или разрушаване, артроза, заболяване на сухожилията, съдови калцификати.
– Проблеми с косата: изтъняване и чупене на косъма, възстановяване на косата след различни интервенции.
– Проблеми с кожата: суха или раздразнена кожа, при лечение на акне и различни невродермити, при гнойни процеси, бръчки, преждевременно стареене.
– Проблеми с ноктите: за заздравяване структурата на ноктите.
Силиций: той участва в абсорбирането на калций, магнезий, фосфор, калий, натрий, сяра, алуминий, кобалт и много други елементи. При липса на силиций, 76 от 104 елемента не се абсорбират от организма или се усвояват неправилно. На фона на дефицита на силиций е възможно развитието на различни заболявания.
Биотин: доказаното дейтвие на биотина е, че той подпомага освобождаването на енергия от мазнините в нашето тяло. Биотин подпомага още част от естествените за храносмилателния тракт бактерии да произвеждат малки количества биотин, който при добро усвояване се включва в метаболизма ни.
Цинк: цинкът е един от най-неоходимите микроелементи в нашия организъм, но който трудно можем да си набавим. Има отношение при лекуването на кожни болести, акне, атопичен дерматит и други.
Калций: калцият е изключително важен елемент за здравето на човека. Той формира изграждането на костите, зъбите, ноктите и косата. Калций нормализира алкално – киселинното равновесие в организма. Елементът участва в регулирането на процесите на растеж и деленето на клетките във всички видове тъкани. Калцият оказва противовъзпалително и противоалергично действие и подпомага нормалното съсирване на кръвта. Той регулира ритъма на сърдечните мускули, участва в провеждането на нервните импулси и е важен за нормалната дейност на цялата мускулна система.
Витамин D: съществуват два основни вида витамин D – ергокалцифероли и холекалциферол. Витамин D стимулира калциевата абсорбция в тънките черва и повишава калциевата реабсорбция през бъбреците. Недостигът на Витамин D3 има особено значение към имунната система, костната система, сърдечно-съдовата система, както и към депресии и депресивни състояния. Продуктът може да се намери в аптечната мрежа в цялата страна или с поръчка на 0700 10 246.

HTML код на статия

Автор: gmitko


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 2 гласа)
Сезонът на косопада, 6.0 out of 6 based on 2 ratings

Напиши коментар