Тенти и сенници на открито

Лятото е сезонът, през който се радваме искрено на слънцето, но още по-скъпо ни е то през студените зимни месеци. Как да направим така, че удовлетворим потребностите си с едно решение за всеки сезон?
В летния сезон лесно можем да ограничим проникването на преките горещи слънчеви лъчи и излишно блестене, в същото време да осигурим достатъчно количество естествена светлина в стаята с поставянето на тента над прозореца или над терасата. Ако условията не позволяват поставянето на тента директно закрепена за стената, то със специални колони тентата може да бъде закрепена и за тротоара.
Въпреки излагането на различни метеорологични условия целогодишно-от силни слънчеви лъчи до дъжд, натрупване на сняг или мъгли, тентата носи своята гаранция за години наред благодарение на качествените материали      , от които е изработена и които са съобразени с изискванията на средата. Покритието е от платно, изработено от акрил, памук, полиестерна прежда или ламиниран винил. Платното е добре опънато и закрепено за конструкция от алуминий, стомана, дърво или прозрачен материал. За суровите зимни условия тентите се изработват с алуминиево покритие и алуминиева ламарина.
За да бъдат идеалното естетическо оформление на фасадата тентите се предлагат в различни видове тъкани, алуминий, фибростъкло, велпапе поликарбонат или други материали в различни цветове и десени.
Функционалността на тентата е доказана. Температурата под съоръжението може да бъде с около 20 градуса по-ниска от температурата на въздуха извън нея.
Тентата е предпочитано средство при наличието на плъзгащи врати и прозорци, големи витрини на търговски обекти, за обособяване на кът с определена предназначеност и др. С тента до басейна си гарантирате естествен летен загар без да се излагате пряко на слънчевите лъчи и предпазени от неприятно изгаряне. Под тентата децата могат спокойно да вършат своите занимания на открито. Под тентата в заведение вашите клиенти са защитени от внезапен летен дъжд или парещи лъчи в същото време с чувството за достатъчно свобода.

 

 

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар