Тихо и спокойно заведение в центъра на София

Ако търсите място за среща с приятели, което да се намира на удобно и лесно достъпно място, в центъра на града, но същевременно искате да избягате от градския шум, не искате постоянно преминаващи автомобили или пък да се надвиквате с още десетки посетители, кафе “ТеДи” е идеалното място за Вас. Тихо и спокойно заведение в центъра на града, на една минута път пеша от Петте кьошета, близо до спирки на тролеи, трамваи и автобуси. В същото време се намира в малка пресечка, далеч от натовареното движение. Разполага с двадесет места, което го прави спокойно и не прекалено натоварено.

Ако пък Ви е омръзнало да ходите на все същите места, искате да смените обстановката и търсите нови идеи къде да прекарате времето си, можете да разнообразите деня си, като посетите новооткритото заведение “ТеДи”.

Заведението предлага както топли и студени безалкохолни напитки, така и алкохол. Ако сте гладни, може да изядете един сандвич, да засладите с торта или пък да похапнете чипс или ядки. Всичко това в приятна и уютна обстановка, с мека или дървена мебел и приятна музика. Има и маси на открито, където може да се насладите на приятен слънчев ден или да изпушите цигара. През лятото може да отморите вън под прохладна сянка или да се скриете от жегата вътре на климатик. Цените са по джоба на всеки, а можете и да се възползвате от различни промоции. За Вашето добро настроение ще се погрижи усмихнатия персонал.

Всичко това прави Кафе “ТеДи” приятно място, подходящо за среща с приятели, романтична среща или просто място, където да се насладите на сутрешния си вестник или да изпиете една студена бира след тежък работен ден.

Ако описаното дотук Ви е заинтересовало, можете да посетите заведението на място, намира се на ул. “Бузлуджа” 34 (до Петте кьошета). Ако пък имате въпрос или желаете да получите допълнителна информация, можете да разгледате сайта на Кафе “ТеДи”, в което ще откриете галерия от снимки, меню и актуални промоции. Ако пък сте любител на социалните мрежи, може да посетите страницата на Кафе “ТеДи” във фейсбук, където освен че ще намерите снимки и информация за заведението, може да се включите в някоя от игрите и да спечелите награда. Ако имате въпрос, може да използвате формата за контакт в сайта, фейсбук страницата или посочените телефон или имейл.

Мисията на кафе “ТеДи” е да Ви предостави вкусни храни и напитки в приятна обстановка, на удобно за Вас място! Кафе “ТеДи” с удоволствие ще допринесе за това денят Ви да стане малко по-щастлив!

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Тихо и спокойно заведение в центъра на София, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар