Тя е спонтанна и щастлива с Escada!

Марката ESCADA, създадена през 1978 г. от Маргарета и Волфганг Лей, предвижда да придаде отделен смисъл на рафинирано качество, изработка и отлична форма и се характеризира с цвят, печат и любов към детайла. В рамките на две продуктови марката предлага на своите клиенти лайфстайл концепция за обличане, пълна с всичко, което е необходимо за бизнес ежедневието и отдих на бляскави вечери. Отделно от готовите за носене обувки и чанти, продуктовата гама предлага ESCADA оригинални парфюми, очила, домашен текстил, часовници и бижута. Групата ESCADA оперира в 24 страни в Северна Америка, Европа и Азия. С около 1100 точки на продажба, ESCADA присъства в 80 страни по света.

Especially Escada Elixir е новият интензивен Eau де Parfum от дома на Escada. Мощното интерпретиране на оригиналният роза аромат е вълнуваща нова добавка към особеното Escada събиране, изграждане на класическия Eau де Parfum и игрива безгрижност. Интензивен аромат, който олицетворява щастие и съвършенство, Especially Escada Elixir е вдъхновен от жената, която е смела, елегантна, излъчваща увереност, женственост и жизнерадост, осветява стаята със своята усмивка и енергия.

Оригиналният парфюм Cherry in the air внушава светла и просторна, преоткрит аромат на череша, който улавя неустоимото качеството на плодовете, като същевременно отразява безгрижна “радост от живота”, което е синоним на Escada. Такава пълна наслада се постига чрез неочакваната комбинация от сочни червени плодове и пристрастяваща бяла ружа – перфектната комбинация от младост и удоволствие, направена за споделяне.

Especially Escada Delicate Notes предава мек и чувствен характер на роза. Резултатът е по-естествена тоалетна вода, която изразява мека женственост с включването на росна роза и иланг-иланг. Със своите неустоими и пенливи ароматни нотки парфюмът отбелязва, новите специални деликатни Escada аромати, въплъщава я спонтанно в светлина, сърце и дух.

Бляскавият нов аромат от Escada Mе Fragrances е съблазнителен и оживен аромат, вдъхновен от духа на радостната, спонтанна и страхотна жена, която живее от своите бляскави фантазии и ги прави неустоимо истински. Независимо дали танцува боса на парти или разхожда кучето си в парка в модна рокля, каквото и да прави, тя го прави със стил. Абсолютно приказно шик допълнение към къщата на “Me”, подражавайки на съблазнителната марка хитови аромати Desire Me и Incredible Me.
Нежна, сладка и красива, но и изключително женствена, неустоима, пленителна. Това е жената, “облечена” в оригиналните аромати на Escada. Това е жената, радостна от живота си, предприемаща спонтанни решения и доволна от избора си.

 

 

 

 

 

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар