Хибриден лаптоп

Какво си мислите, когато чуете думата хибрид? Комбинация от две неща, който предимно не са едно за друго. Такива са например автомобилите с електромотор и бензинов двигател. Ние няма да разглеждаме автомобили, а ще поговорим за лаптопите, който могат да се огъват на различни страни и да застават в различни пози, като че ли са ходили на йога.

Определено привличат вниманието, но дали са и толкова функционални колкото изглеждат? Отговорът на въпроса е “Да”, само ако вие сметнете че наистина ви трябва подобна машина. Техните основни предимства са: поставянето в различни позиции, за да можете да ги използвате още по-добре и да ви е комфортно, да можете да споделяте с приятелите си, който стоят срещу вас.

Има и вариант да е хибриден отвътре, а съвсем обикновен отвън. Да вземем за пример водно охлаждане в лаптоп? Как ви звучи? Малко невъзможно? Убеден съм, че съвсем скоро ще видим подобен лаптоп, тъй като технологиите се развиват, топлината се повишава и вече вентилаторите не достигат да охлаждат всичко. Има дори лаптопи с няколко екрана. Максималният размер, който сме намирали е 3, няма да се учудя, ако има и с повече.

Представете си механизма на отваряне и визията на чудовище с 4 екрана? Това вече няма да е хибриден лаптоп, а цяло трансформърско чудовище. Тези лаптопи, който имат странна визия от своя страна изглежда са изключително компактни, понеже са с приблизителни размери 10 или 12 инча на екрана. Клавиатурите на повечето дори могат да се премахват и да се използват само като таблет. Това определено улеснява нещата, още повече ако имат камера или използват някоя странна система за комуникация.

Един от върховните хибриди или поне за нашата класация, е чудовището на Asus, което може да се комбинира с таблет и смартфон. Така се улеснява синхронизацията на задачите ви и имате достъп до тях под всякакъв вариант. Но дали не е малко прекалено? Ако търсите стандартни лаптопи, без значение за какво ще ги използвате и какви параметри са ви нужни, може да намерите всичко това в Toplaptop.bg – лаптопи на топ цени.

HTML код на статия

Автор: Zoran


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар