Кой е най-големия убиец на ерекцията?

Можете ли дори да си представите това, че сухата кожа по някакъв начин има нещо общо с ерекцията и ако да, то каква е връзката на едното с другото. За съжаление обаче това е истина, като последните проучвания го доказват, а именно че при наличието на екземи на интимното ви място, тогава съответно е много по-голям риска да се развият проблеми с нормалната ви мъжка ерекция. Това може и да ви звучи смешно, но все пак именно здравословните проблеми от този род са най-големите врагове при нормалното протичане на сексуалния акт.

В изследването са взели участие над 4000 мъже, които съответно са имали различен проблем ерекция свързана с тяхната потентност. Причините са били, както се досещате множество – диабет, сърдечни заболявания и така нататък. Изследването е доказало това, че най-честата причина или по-точно фактор, който оказва влияние на нормалната ерекция при мъжете са именно кожните проблеми и екземите. Разбира се, че ние не ви казваме тази информация просто така, а за да ви помогнем да се избавите от възможността и вие да попаднете в тази група мъже. Трябва ясно да осъзнавате, каква е връзката между тези кожни проблеми и мъжката ерекция, а именно по този начин се нарушават нормалното кръвоснабдяване. Решение на проблема има и това на първо място са редовните профилактични прегледи, за да може да знаете, че всичко е наред и ще можете да вдигате самолета по всяко време, правейки секс с човека до вас. Умишлено казахме горното си изречение по този начин, а именно защото ви съветваме да не правите секс, с когото ви падне, защото така винаги можете да лепнете някоя кожна болест и да имате много проблеми след това. Да, сега ще си кажете, че има и презервативи, но ви уверяваме, че ако и двамата сте пили повече, тогава може дори да не се сетите за това. Другото важно нещо е да използвате различни овлажняващи кремове, за да е избегне изсушаването на кожата в тази област, което също може да повлияе на нормалната ерекция при мъжете.

Грижете се за здравето ви и никога не оставяйте решаването на даден здравословен проблем за по-нататък във времето. Така само ще се задълбочат нещата, затова ако усетите, че нещо не е наред с вашето сексуално желание или имате друг сексуален проблем, тогава веднага потърсете квалифицирана лекарска помощ!

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар