Estee Lauder печели сърцето на независимата самоуверена жена

Компанията за красота Estée Lauder е основана през 1946 г. от Джоузеф и Есте Лаудер. С убеждението, че всяка жена може да бъде красива и първоначален фокус върху грижата за кожата компанията първоначално предлагат продуктите си чрез продажби от врата до врата. През 1953 г. компанията представя своя първи аромат Youth Dew. Youth Dew продължава да бъде световен бестселър на компанията. Дизайнерът Estée Lauder има 83 парфюми. Най-ранното издание е създадено през 1953 г., най-новият оригинален парфюм е от 2013 година.
Estée Lauder стартира нова лимитирана колекция на козметика за лято 2013, която включва Pleasures Pop, а фланговите на оригиналния аромат Pleasures от 1995. Новият аромат се описва като оживена и колоритна комбинация от цветя, пълни с плодови акорди. Съставът започва със смели и искрящи нотки на розов грейпфрут, касис, личи, малина и фрезия. Нейната женствена сърцевина включва цветя на лилия, жасмин, розов божур и роза. Меката и чувствена база включва бензоин, кедър, мускус, ванилия и хелиотроп. Оригиналният парфюмът се предлага в прозрачна бутилка с емблематичната форма, този път оцветена в флуоресцентно розово. Предлага се като 50 мл Eau де Parfum.

След успеха на ароматът Mystique унисекс Wood, представен през 2012 г. и посветена на клиенти в Близкия изток, през тази година Estee Lauder изгражда колекция с ново издание на име Амбър Мистик. Amber Mystique е създаден като символ на богатството на културата на Близкия изток. Неговият състав съблазнява с ориенталски, сочни, флорални и дървесни нотки и се основава на съчетания от кехлибар, Таиф роза, уд, касис, малина, розов пипер, иланг-иланг, българска роза, жасмин, тамян, сандалово дърво, пачули, лабданум, кожа и мускус. Fragrance Amber Mystique се предлага във флакон оформена по същия Mystique стил Wood, но този път оцветен в тъмно червено с детайли в златист цвят.
През 2013 година Estée Lauder представи Modern Muse. Този парфюм е опит Estée Lauder се изкачи обратно на чело на парфюмерийните къщи. Оригиналният парфюм Modern Muse символизира какво означава да бъдеш независима и самоуверена жена, сигурна в себе си и стила си. Това е доверието, което вдъхновява.
Тази година, в чест на 60-годишния юбилей на Youth Dew от Estee Lauder, лимитираната серия с непроменен състав е въведен в стъклена бутилка с панделка, украсена с малки кристали. Тялото на бутилката е “затегнато” с прекрасна златиста панделка, подчертаваща “талията” и акцентираща на силуета. Малките кристали придават допълнително празнично настроение.
Оригиналните парфюми от колекцията аромати на Estee Lauder печелят сърцето на всяка независима самоуверена жена.

 

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар