Сребърни кристали Сваровски

Винаги е било ясно, че кристали Сваровски не са естествени кристали, открити в пещери. Те са изкуствени скъпоценни камъни, произведени в Австрия. В края на 1800 година, Даниел Сваровски открил формула за производство на красиви, висококачествени кристали от оловно стъкло. От тогава семейството Сваровски продължава традицията на производство на най-известните кристали в света в фабриката си във Ватенс, Австрия.

Линията на сребърни кристали Сваровски е създадена от дизайнерите на Сваровски, които са в състояние да уловят сребристия блясък в аспектите на водещите стъклени кристали. Сваровски кристали от сребро са изготвени с използването на комбинация от естествени минерали и кварцов пясък. Кристалите бавно се охлажда, което помага да се избегне стреса и появата на недостатъци. Сваровски сребърни кристали имат спектрален блясък, който им придава уникален сребрист цвят. Това създава впечатление, че тези кристали са направени от истински благородни метали.

Методът на производство и преработка са важни фактори за качеството на завършения кристал. Сваровски използва само най-добрите материали и технология за фасетиране на стъкло, които са известни по целия свят със своя блясък и стойност.

Кристали Сваровски се използват във всички аспекти на бижутерията. Сезонни колекции са поставени през всяка година и обикновено включват кристали Сваровски, използвани в комбинация със скъпоценни и полускъпоценни камъни и метали с покритие от злато или сребро. Сваровски има обширни линии бижута за мъже и жени, които включват колиета, гривни, пръстени, брошки, обици и часовници. Кристалът се предлага в широка гама от цветове и форми, от които купувачите могат да избират да правят огърлици, гривни, брошки, дори допълнения към аксесоари за мобилни телефони, дреха, обувки или чанти.

Кристалните бижута на Сваровски трябва да се третират по същия начин както фините бижута. Избягвайте излагането на кристалите на вода, химикали или грубо отношение от работа или спорт. Винаги сваляйте Сваровски кристалите преди плуване и преди прилагането на грим и лосиони за кожата. Мек сапун, вода и мека кърпа трябва да се използва за почистване и полиране на Сварвски бижутата. Когато е възможно съхранявайте бижутата в тяхната оригинална опаковка. Ако оригиналната опаковка не е на разположение, увийте бижутата в салфетка или мека кърпа, за да се предпазят от развиване на кристалите или надраскване всеки метал.
Придържайки се към тези кратки, но ценни съвети, ще се радваме на нежността, красотата и сексапила в излъчването на бижуто Сваровски дълго време. По този начин си осигурявам един ценен накит за малко пари.

 

 

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Сребърни кристали Сваровски, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар