“4-часовото тяло” | Тимъти Ферис

„Онова, което може да се измери, може да се контролира”

Питър Дракър,
носител на Президентския медал на свободата

Как да изгоните мазнините от тялото си докато преяждате и възможно ли е да постигнете съвършения корем за отрицателно време?

Вероятно мнозина от вас са успели да стопят телесните мазнини в областта на корема, но плочките, за които месеци наред работите, така и не се появяват. Защо? Къде се крие причината и има ли начини и ясни практики, с които това да стане възможно? Отговорът е да!
Според Тимъти Ферис, автор на добре познатото у нас бизнес ръководство „4-часовата работна седмица”, всичко това е напълно възможно! В новата си книга „4-часовото тяло Ферис ни дава точни описания и рецепти, с които да успеем да изгоним мазнините от тялото си завинаги, да изваем съвършен корем или да натрупаме 30 килограма чиста мускулна маса в рамките едва на месец с по няколко прости упражнения дневно. Авторът споделя резултатите от невероятни експерименти, на които той лично се е подлагал през последните 10 години, за да победи генетиката. Освен Ферис, още близо 200 мъже и жени на възраст между 18 и 70 години участвали в тези експерименти, са успели да постигнат смятаното за невъзможно до момента.
Тимъти Ферис е поставил на корицата на „4-часовото тяло” следното подзаглавие: „Необичайно ръководство по бързо отслабване, невероятен секс… и изобщо за това как да станете свръхчовек”. Е, постигнал е целта си: книгата се оказва един страхотен пътеводител за това как с минимални усилия да постигнете бърза трансформация на тялото и да преоткриете себе си.
В „4-часовото тяло“ Ферис е категоричен: „Не ви трябва по-добро генетично наследство, нито повече дисциплина. Трябват ви непосредствени резултати, а те самите ще ви подтикнат да продължите напред, докато постигнете заветната цел.

Тимъти Ферис е номиниран за един от най-иновативните бизнесмени за 2007 г.

Списание „Wired“ го нарича „Супермен на Силициевата долина“ заради начина, по който може да манипулира човешкото тяло. Той е световен рекордьор по танго, национален шампион по кикбокс (стил саншоу), лектор в университета „Принстън“ и редовен преподавател в университета „Сингюларити“, част от изследователския център „Еймс“ на НАСА.

И когато не работи като лабораторно мишле, Тим изнася лекции пред кого ли не, от „Найк“ до Факултета по обществено здраве в „Харвард“.

 

„Крайно време беше да се появи подобна книга. Тя е отдавна жадуваният манифест на мобилния начин на живот – а Тим Ферис е идеалният носител на това послание. Пред вас е тежката артилерия.”

 Джак Канфийлд, един от създателите на „Пилешка супа за душата“

 

Автор: Издателство “Изток-Запад” 

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар