Интериорни врати в тъмно

Венгето е един от най-предпочитаните нюанси в съвременния дизайн на врати. Цветът е горещо търсен от все повече модерни семейства.

Но вече на пазара, освен елегантното венге, челно място си проправят вратите боядисани в черно. Така се създава един страхотен контраст на една светла стая, например. Черното символизира изтънчеността, то говори още за клас и стил. С помощта на тъмните краски във вашите интериорни врати, нито една стая няма да изглежда безлична.

Най-голям контраст създават цветовете черно и бяло. Затова, например, прекрасно би изглеждала стая с бели стени и черна врата. Препоръчително е касата на вратата да бъде в бяло. Ако сте по-дръзки, освен с белия цвят, може да съчетаете черната врата и с друг светъл (за предпочитане по-неутрален) нюанс.

Прекрасно би изглеждала една масивна черна врата със стъкло в средата. Но тук имайте предвид, че то трябва да бъде или матово или прозрачно. В този случай релефното стъкло не е за препоръчване.

За да създадете цялостно модерно излъчване на вашия дом, в случая с тъмната врата е препоръчително да имате и други подобни акценти. Пример за това са етажерки, рамки на картини, сувенири и т. н. Дограмата на прозорците също може да бъде във венге или черно.

Доста модерно напоследък е в банята да има тъмни акценти, например отново комбинацията от черно и бяло. В такъв случай е много подходящо вратата на мокрото помещение да бъде във венге с бяла каса.

Доста модерно излъчване би допринесло и това, вратите в коридора също да са черни или венге, отново с бели каси. Комбинацията говори за изтънчен и строг стил, няма как това да не проличи при появата на първите ви посетители след ремонта вкъщи.

Що се отнася до входни врати (за къща или апартамент), отново решението е цвят венге, който отлично се допълва с метални табелки с имена или цифри.

Доверете се на тъмните нюанси във вратите, надскочете миналото и придайте модерен завършек на своя дом!

HTML код на статия

Автор: marinen4ev332


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар