Кажи ми какви обувки носи Избраника ти, за да ти кажа какъв е по душа

Знаете ли, че обувката не е само израз на стил и показност. Тя може много да разкрие за притежателя си. Според някои психолози дори формата на износената обувка може да ни каже много повече за притежателя, отколкото самите думи изречени на първа среща. Ако сега искате да разкриете нещо в плюс за човека, по който си падате, но все още не познавате така добре, то предлагаме ви да научите:

Освен по качеството на материали и марката обувки, да научите за социалното положение и статуса на мъжа насреща, може да разберете и от модела.

Мъжки маратонки – това е обувката на всеки себе уважаващ се мъж.

И тук съвсем не говорим за мъжа, който си позволява да обуе мъжки маратонки, за да отиде на работа в офиса, а за този който всяка сутрин се грижи за здравето и тонуса си, като изминава няколко километра в бягане за тонус и здраве. След което се прибира за душ и да „нахлузи“ елегантния костюм и едва тогава да се отправи към службата.

Спортни кецове – това е класическата спортна обувка, която освен удобна е много предпочитана от всички. Такава обувка може да притежава всеки мъж, поне за носене в свободното време. Ако обаче мъжът носи кецове в 90% от случаите, то много вероятно е той да не е напълно съзрял, дори да няма джобни в себе си, но най-важното е, че не му пука, защото се смята за „най-готиния“.

Елегантни кожени обувки – това са обувките са деловия мачо или бизнесменът. Ако Вашият човек носи такива обувки или още по-високо вдига летвата с автентични модели от крокодилска кожа, то значи насреща имате представител на силния пол, който е много взискателен. Перфектната визия, скъп часовник на ръката, лъскавият автомобил, както дори елегантната и много грабваща вниманието мъжка кожена обувка са част от живота му. Те са с безупречен вкус по всяко отношение, дори в избора на жена за спътница в живота. Тук обаче трябва да знаете, че такива мачовци често се оказват егоцентрици, перфекционисти, а жените до тях нямат много право на глас.

Туристически обувки – това е обувката на съвременния авантюрист. Ако познавате мъже, който в 70% от случаите носят такива обувки, то значи си падате и по природолюбител и дори еко защитник. Такива хора не се бутат в шумните компании и не харесват да са център на вниманието. Често те са с добро атлетично телосложение, но рядко са облечени по последен писък на модата.

Мокасини – мъжете, които държат на класика и удобство, избират тези обувки. Такива мачовци обичат социалния живот, срещи с приятели и дори са душата на компанията. Не са от най-старателните, но определено имат изискан усет към фините детайли.

HTML код на статия

Автор: keiti


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар