Как да си изберем мъжки парфюми?

Знаем че да се избира подарък за мъж си е трудна работа. Ако пък се спрем на нещо, не се знае дали ще го харесат. В тази статия ще разгледаме силния пол от към… астрологическа гледна точка – ще изберем подходящите мъжки парфюми от PerfumXX според зодията.

Овенът е упорит, честен и енергичен. Няма търпение и казва това, което мисли. Точно такива трябва да са и дамите – открити, ако искат да го впечатлят. Ароматът, с който ще се появите пред него трябва да е искрен, силен и завладяващ.

Телецът търси удоволствието и бяга от промените. Емоционален е, колебае се преди да вземе дадено решението и има нужда от парфюм с огнените нотки на нежни цветя, свежи плодове и земните ухания.

Близнаците живеят ден за ден, за мига, за момента. Той комбинира няколко уникални качества – чувствителност, интелект, енергичност и непредсказуемост. За неговата дама се препоръчват цветните ухания.

При рака трудното е докато те допусне до черупката си, после разбираш колко е удивителен. Той е грижовен, нежен, романтик от всякъде! Ще се впечатли от парфюм, който се долавя съвсем от близо, да не бъде крещящ и да напомня красивите топли летни мигове.

Лъвовете са си крале, те искат да са господари, да превъзхождат. Заради това и при дмските, и при самите мъжки парфюми, е добре да заложите на нещо скъпо, качествено, марково и цветно.

Мъжете Дева са грижовни към себе си и гледат да са добре физически и душевно. Естествено, от тук следва, че жената до тях трябва да се поддържа и ароматът й да бъде… нейния. Да, често девата предпочита уханието на половинката си пред парфюма, затова може все пак да изберете нещо леко и нежно.

Везните са стилни и имат отличен вкус за нещата. Заложете на нещо елегантно и цветно. Несъмнено при тях всички мъжки парфюми се забелязват и привличат окото.

Синонимът на страстта – скорпиона. Весел, чувствен, душата на всяка компания – неговата жена трябва да е предизвикателна, дръзка и секси!

Стрелецът, пък, е другото име на оптимизма. Обича промените и новите неща, а по отношение на ароматите – отново предизвиктелност, съблазнителен и директен.

От друга страна, козирогът е по-сдържан и свит. Той не обича да се показва и да привлича внимание. Половинката му трябва да бъде с нежен класически парфюм, който да трае дълго време.

Водолеят прави всичко на момента. Той е спонтанен, любител е на високия адреналин и обича да експериментира. Идеалното за него? – Пачули.

Рибите са нежни, чувствителни и раними. Често и бързо променят настроението си. За тях са добри ярките и леко натрапчиви парфюми. Нещо по-притегателно със сигурност би го впечатлило.

 

HTML код на статия

Автор: taloveca


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар