Книгата на живота

Винаги съм смятала, че животът е прост! Но наскоро разбрах, че той е един дар който човек не може да отхвърли. Това е живот. Но понякога се чудя дали имам място в него и дали аз съм на точното място. Имало е случай в които животът ми е бил пълна бъркотия, но всеки има такива дни или седмици. Някак си трябва да го преодолеем и да се научим да живеем така както ни е отредено. За съжаление това не е лесно.

Всеки човек малко или много има трудности, но за миг да си помислим ако имаше книга на живота дали бихме я отворили за да разберем какво ни предстои или не. Ако тази книга е точно пред теб колко голямо ще е желанието да я отвориш? Аз лично много бих искала да я отворя но някак си в момента в който разбереш какво ти предстои някак си магията изчезва. Но съм сигурна че много от нас биха я прочели, а какъв е смисълът след това. Така или иначе дори и да не харесаш какво пише просто няма да имаш избор. Но както всички знаем със всеки ден всичко се променя. Човек само за няколко часа може да промени цялото си бъдеще.

Аз съм човек, който с удоволствие би направил нещо драстично за да промени всичко. Това е начина по който аз съм устроена, но все пак аз съм една празна книга готова да се запълни. Винаги съм смятала че съм добра в нещо друго но не и в писането, но наскоро започнах отново да пиша колкото и да смятам, че това не е за мен. А колкото до моята книга на живота.. е надявам се да е добра, но за живота книга няма освен ако ти сам не я създадеш.

За това всички трябва да погледнем себе си в огледалото и да се замислим дали това сме ние, дали това искаме да бъдем и най-важното дали си заслужава да сме такива.

HTML код на статия

Автор: Антония


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Книгата на живота, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар