Кои и какви са хората в сайтовете за запознанства?

Да определиш типажа на обичайните посетители в сайтовете за запознанства е трудно, но от друга страна има толкова различни такива, че е просто невъзможно за нас да ги подминем просто ей-така, без да ви ги споделим. Разбира се, не приемайте всичко буквално – в следващите редове има и известна доза хумор, а и нали хората са различни, нали винаги има изключения? Та невъзможно е – казваме ви го отново – да набележим с точност и прецизност кои и какви са хората в сайтовете за запознанства, но пък можем смело да заявим, че следващите типажи, със сигурност, ще ги срещнете и във вашия сайт за дигитални срещи.

1. Куклата. Тя има уникално оранжева снимка на профила си, защото изрично е увеличила посещенията на солариум, преди да си направи регистрация в сайт за запознанства. Нейните предимства са, че е хубава и че мълчи, но пък недостатъците й са, че мълчи и че това е всичко, което може да прави.

2. Фитнес маниакът. Той не просто е нацепеният батка, познат от морските плажове у нас, но и изключително вманиачен относно това какво яде и къде спортува. Много е вероятно по време на първия ви разговор да ви накара да започнете да ядете ленено семе на закуска и да ви откаже от кока-колата. Предимството му е, че е с него може и да свалите някое друго излишно килце, но недостатъкът е, че после няма да искате да свалите него…

3. Депресираният изоставен мъченик. О, той ще ви говори за красивата му изгора от 12 клас с часове и може би с дни, докато не се изтощите от приказките му за красивата любов, която, навярно, никога няма да срещне. Ползите от него са, че няма да ви нарани, но недостатъците са прекалено депресивни и суисидни, за да ви плашим, като ги изброим.

4. Г-ца перфектна. Тя става сутрин и тича – за здраве, защото тялото й е достатъчно хубаво и така, после чете преса, после чете Емил Зола, а после чете какво сте й написали като съобщение, поразена от множеството ви правописни грешки. За ползи, се сещаме, че евентуално най-накрая ще се научите да слагате запетаи на правилно място, но за недостатъци, най-големият сред тях, е, че самочувствието ви рязко  ще спадне.

5. Г-н перфектен. От него не очаквайте никакви други приказки, освен такива за политика, философия, медицина, източни науки, бойни и източни изкуства и изобщо неща, за които  предпочитате да не говорите, докато перфектната му ръка приближава натопени в сметана ягоди към вашите устни. За ползите, сигурно, се сещате и сами какви ще са, а за недостатъците – ясно е, отново ниското самочувствие, което този господинчо евентуално би докарал и на госпожицата от предната точка.
И за финал, една любима наша максима, а именно: не забравяйте, за всеки влак си има пътници! И да – дори и за вас!

HTML код на статия

Автор: Vandal


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Кои и какви са хората в сайтовете за запознанства?, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар