Кухненски щори, сенници и приспособления за прозорци

Кухнята ви е централната точка на вашия дом. Това е мястото, където семейството говори, събира се и се храни. Прекарвате много часове в подготовка на храната, забавлявате се със семейството и приятелите си или може би просто чатите по телефона. Помислете, когато отидете на гости в дома на приятел, кое е мястото, което събира хората? Кухнята. Сега ще се опитаме да ви помогнем да изберете перфектни кухненски щори или сенници.

Ние смятаме, че кухнята е пространство, което трябва да е функционално и естетически издържано. Тя трябва да бъде приятна за очите и да сгрява сърцето. Правилните кухненски щори могат напълно да трансформират вашата кухня като я накарат да отговаря на вашия стил и индивидуалност.

Повечето кухни са райони с много висок трафик. Там се готви и изобилства от всякакви миризми и вещества. Тези миризми и изпарения могат да причинят влага, което води до натрупване на мръсотия на неподходящи места. Ето защо местата в кухня се нуждаят от често и качествено почистване, включително и кухненските щори, те също не трябва да са трудни за поддържа. Ако се спрете на неподходящ материал, вашите кухненски щори ще започнат да се деформират, а вие не бихте искали инвестицията ви да пропадне.

Ето няколко предложения за практични и красиви кухненски щори:

 

Кухненски плисирани щори без въженца

Този вид щори са перфектният избор, които осигуряват красив стил, но и безопасност. Липсата на въженца е много важно, особено ако имате малки деца или домашни любимци в къщи. Освен всичко друго, тези щори имат и красив дизайн. Те са много фини и наистина правят впечатление. С тях можете да подчертаете останалите, по- ярки черти на кухненското обзавеждане и пространството.

Ако имате кухненски бокс, който в момента се ремонтира или сте избрали няколко конкретни неща, които искате да се открояват като фокусни точки, добавяйки плисирани щори без въженца ще направите това възможно. Често срещана грешка, която хората правят при избора на кухненски щори е закупуването на такива, които се конкурират с помещението. Търсете щори, които допълват или подсилват основните характеристики на помещението.

Тези щори са непрозрачни и с това си свойство гарантират уюта на дома и неприкосновеността на личния ви живот.

Различните компании, произвеждащи щори предлагат уникални цветове и текстури. Ето защо, ако сте имали една стая с ярко боядисани стени и съвременна тема, може да изберете нещо по-просто, като например бяло или кремаво, а за по-драматичен вид, черно. От друга страна, ако имате намерение да създадете кухня с по- разчупен вид, можете да заложите на светло синьо, зелено, или жълто. За ваше улеснение, Камакс може да ви помогне с избора и да ви предложни повече от 1000 различни цветови комбинации – http://www.kamax.bg/s/About

HTML код на статия

Автор: georgi_georgiev


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар