Мода ретро или мода с точки

Любимите десени се завръщат на модната сцена, а с тях ще сте още по-завладяващи от всякога. Те са непринудени, весели и леки. Дайте шанс на точките в разгара и на настоящия летен сезон. Те са така атрактивни и събуждат интереса не само за притежателките им, но и за околните.

Защо модата на точките е актуална всяко лято – точките носят много свежо настроение. Те стоят добре на почти всяка фигура, достатъчно е само размерът им да е съобразен с особеностите на тялото и вкуса на притежателя им. Точките имат способността да свалят от годините ни. Точките по дрехите са младежки.

Дрехи в ретро нюанси – този сезон актуалните тенденции са ретро предложенията и конкретно точките. Говорим точно за рокли, блузи, поли в дискретен винтидж стил, които са в този десен. Типично за тези дрехи са романтичните допълнения с воали, букли, къдри, ръкави тип „камбанки“, панделки, вместо колани и т.н. Декоративните цветя по дрехите са перфектен моден аксесоар и където и да са поставяни, стоят повече от страхотно. Единствено условие е да са в тон с дрехата и може да ги вградите дори в косите си.

Да живеят комбинациите – не става дума само за тривиални съчетания. Основен компонент в облеклото са вече уж познатите теми. Така например под роклята може да сложите пола, която да се подава само в няколко сантиметра. Етажирането на пластове в дрехите е модерно и позволява комбинации на няколко принта. Друго актуално е съчетанието на различни материи и десени дрехи. Така роклята може да е на точки, а по ръкавите да имате цветя. Може да опитате с тъкани, гладки материи, дантели и да правите всякакви импровизации.

Силни цветове в лятната мода – не икономисвайте, когато избирате десени и дрехи на точки. Дайте воля на фантазията и смело опитайте нови цветове, каквито до сега не сте носили. Лилави, тревисто зелени, лазурносини, жълти, коралови, прасковени тонове присъстват, както в плажните облекла, така и в офис дрес кода. Вашите модерни и актуални тоалети могат да са във всевъзможни комбинации и нюанси. Не забравяйте за класическото черно и бяло. Това правило важи и за дрехи, и за бански и за аксесоари. Може да комбинирате точките във всяка дреха за лятото или да съчетаете едноцветни десени с аксесоари на точки.

Каквато и комбинация да изберете не забравяйте да финализирате летния тоалет с подходящ парфюм. Това може да е също толкова закачливо, колкото и избора на правилната дреха. Ароматът може да е спортен, младежки, свеж, безгрижен, спонтанен. Всичко зависи от вас и вашия вкус към красивото.

HTML код на статия

Автор: keiti


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар