Най-добрите и достъпни часовници TAG Heuer според ценовия диапазон част 3

Виж 1 и 2 част.

Най-добрите и достъпни часовници TAG Heuer според ценовия диапазон част 1

Най-добрите и достъпни часовници TAG Heuer според ценовия диапазон част 2

 

Модели с цена по-голяма от 8000 лв.

Мъжки часовник TAG Heuer Carrera CAR2A11.BA0799

1

Като говорим за лукс, това е един от най-предпочитаните часовници на целия пазар. Той ще ви кара да му се възхищавате не само в началото, но и до края, което е за цял живот. По отношение на красота, функционалност и високо качество, може винаги да разчитате на него. Това е един модел, който с гордост името TAG Heuer. Корпусът е фиксиран с керамичен пръстен, който допринася за секси излъчването му. Той също е и многофункционален, като притежава хронограф, тахиметър и датник на 3 часа.

 

 

 

Мъжки часовник TAG Heuer Grand Carrera CAV518K.FC6268

2

Този самонавиващ се автоматичен часовник определено е един от най-добре представените модели на марката. Това е абсолютно един от най-продаваните часовници. Моделът е официално сертифициран хронометър от COSC – Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres. Той е не само много точен, но е и много удобен за носене. Нека се има предвид, че е изработен от титан, което го прави много здрав. Истински часовник, който никога няма да ви разочарова.

 

 

 

Мъжки часовник TAG Heuer Monaco CAW211B.FC6241

3

Колекцията Монако е серия от луксозни и мултифункционални часовници, с които TAG Heuer се гордеят изключително много. Тази колекция е забележителна във всяка страна на света, защото е категорична по отношение на красотата. Моделът, който ви представяме, освен красив е и многофункционален. Задвижва се от автоматичен механизъм TAG Heuer Calibre 11 с индикация на дата и специалната функция хронограф. Корпусът с правоъгълна форма е нещото, което го прави различен от другите модели.

 

 

 

Мъжки часовник TAG Heuer Carrera CAR2013.BA0799

4

Всеки мъж ще се съревновава за този часовник. Той има възможности и функции, които го правят подходящ да го носите навсякъде с вас. Неговият тъмно сив циферблат и верижка от стомана му придават величествена визия. Той притежава автоматичен TAG Heuer механизъм с дата и хронограф. Също така е устойчив под вода до 100 метра.

 

 

 

 

Цялата колекция часовници TAG Heuer може да намерите в интернет.

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар