Най-добрите и достъпни часовници TAG Heuer според ценовия диапазон част 1

1

В часовникарската индустрия, TAG Heuer е един от най-уважаваните и най-утвърдени производители. За толкова много години компанията никога не е пропускала да впечатлява пазара с атрактивни и многофункционални часовници за мъжете и жените. Глобално призната като една от най-добрите марки, любителите и колекционерите от цял свят се съревновават за тези швейцарски луксозни часовници. През тяхното неустоимо присъствие на пазара, до изтънченост и иновации, които изненадват клиентите. Без съмнение, величието на часовниците TAG Heuer го прави едни от най-добрите.

Компанията винаги е вярвала, че качеството не е достатъчно, за да привлече вниманието на купувачите. Има повече, за да го запазите, отколкото да предложите само най-високото качество. Марката винаги се адаптира към сегашните потребности и промяна в поведението на пазара.

Ако планирате да закупите часовник, който ще имате цял живот и постоянно ще ви удивява със своята красота и функционалност, трябва да помислите силно за тази марка. По-долу ви представяме наръчник, за да намерите най-подходящия за вас часовник TAG Heuer.

Часовници TAG Heuer с цена по 4000 лв.

Мъжки часовник TAG Heuer Aquaracer WAY2110.BA0910

2

Този часовник е от типа, който крещи за изявление. Той е много стилен и модерен. Вие със сигурност ще се откроявате, когато носите този часовник. Всеки човек заслужава тази абсолютна красота. Моделът се задвижва от автоматичен механизъм TAG Heuer Calibre 5 и има индикация на дата на 3 часа. Устойчив е на надраскване и до 300 метра пов вода.

 

 

 

 

Мъжки часовник TAG Heuer Formula 1 CAU111D.FT6024

3

Това е устройство за отмерване на време, което всека спортен привърженик трябва да има. Моделът прелива от функции и възможности, които са много полезни за спорт, приключения и други екстремни дейности. Часовникът разполага с функция тахиметър плюс три допълнителни дисплея: секунден 1/10, минутен до 60 и минутен до 30. Също така има прозорец за индикация на датата позициониран на 4 часа. Водоустойчивостта до 200 метра го идеален за гмуркане. Освен многофункционален, той е и доста привлекателен.

 

 

 

Мъжки часовник TAG Heuer Aquaracer WAP111Z.BA0831

4

Ако търсите функционален часовник, който да подхожда на облеклото ви. Това е моделът, за който силно трябва да се замислите. Да оставим настрана факта, че изглежда впечатляващо, той е и със супервисоко качество. Можете да се сигурни, че този часовник ще ви служи доста дълго. Той е с черен циферблат с функция аларма и еднопосочно въртящ се пръстен. Корпусът и верижката са полирана висококачествена неръждаема стомана. Има също 60-секунден допълнителен диспей на 3 часа и датник на 06 часа. И накрая, но не на последно място е водоустойчив до 30АТМ под вода.

 

 

 

 

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар