Облеклото според фигурата – пълни ръце

Отпуснатата кожа на предмишниците при пълните ръце не е запазена марка само на възрастните жени. Ако сте с наднормено тегло или пък наскоро сте родила е напълно възможно да страдате от подобен комплекс. Все пак това може да бъде прикрито и да се намали ефектът пълнички ръце с няколко лесни трика при обличането.

Ефирни ръкави

Тези ръкави се върнаха на мода през последните години и освен че можете да сте стилни, с тях може да се прикрие пълнотата на ръцете ви. Ефирните ръкави и дантелите са чудесно решение на този проблем, тъй като ви предлагат алтернативно решение на проблема и не е необходимо да сте винаги с плътни ръкави. Можете да изберете както деликатна и по-плътна материя, така и по-прозрачните дантели. Ръцете ви не са голи, но не са и напълно покрити.

¾ ръкавите

Също много добро решение. Дългите ръкави не са подходящи за всички сезони, но  ¾ ръкавите са изключителни подходящи за почти всяко време на годината. Освен това смяната на материите ще направи облеклото ви актуално както за по-студените дни, така и за по-топлите лета. Освен това тези ръкави винаги оформят по различен начин силуета, което ще бъде във ваш плюс.

Блузите с къдрави и широки ръкави

Ето това е модел, който трябва да имате в гардероба си, ако ръцете ви са малко по-пълни. Придържайте се към по-стеснените модели, ако сте с наднормено тегло. Ръкавите на тези блузи обикновено свършват над лакътя, което ги прави идеални за по-топлите сезони, а материите им обикновено са доста леки и ефирни.

Деколтетата

Всичко посочено по-горе скрива ръцете, но има варианти и да ги покажете без да изглеждат толкова пълнички. Тайната е в правилното деколте. Ако изберете рокля или топ с високо деколте, стигащо плътно до шията, но без ръкави, ще изглеждате с по-дълги и съответно по-слаби ръце, тъй като раменете ви ще са голи.

Едно рамо

Това е вариант, който би сработил също за вас и то поради същата причина, която изтъкнах при високите деколтета. Просто моделът на дрехата е по-различен и това ви дава повече избор.

Сакото

Изброените неща по-горе съвсем не трябва да ви карат да изхвърляте роклите без ръкави и нормални деколтета, както и обикновените потничета. Това, което можете да направите е да добавите подходящо сако отгоре. По този начин ще скриете ръцете. По магазините има невероятен избор от сака, както спортни, така и елегантни, което ще ви помогне да намерите правилната за вас комбинация.

В онлайн магазин Елмайра може да откриете подходящи дрехи и модели, които да ви паснат по най-добрия начин! Възползвайте се от услугите и продуктите им.

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар