Професионална физиотерапия и рехабилитация – Център FIZ София

Основната функция на експертно приложената физиотерапия в център FIZ е лекуването на смущения и нарушения в двигателния баланс и трайното възстановяване на подвижността, здравето и двигателния потенциал на тялото, като за тази цел се прилагат специфични индивидуално изготвени упражнения, съобразени с Вашия проблем и нужда.

 

Нашите квалифицирани физиотерапевти третират организма не само в случай на появила се вече липса на мобилност и болки при движение, но и работят превантивно, предпазвайки от загуба на двигателни функции и болестни състояния, нарушаващи нормалното движение. Те постигат това като разработват специализирани уелнес и фитнес режими за един по – активен и цялостно здравословен начин на живот. Съвсем не е задължително да имате оплакване, за да ползвате услугите на физиотерапевт – физиотерапията има редица благоприятни за Вашето тяло въздействия и помага за изграждането на здравословни навици, които да укрепят тонуса и функциите му през целия Ви живот.

 

Програмите за рехабилитация на център FIZ пък работят изключително за възстановяването при увреждания, причинени от боледувания или инцидент, като нормализират състоянието му. Те са най – ефективни за ползотворно ускоряване на лечебния процес след претърпяна хирургическа интервенция или при дълго боледуване, което е довело до дискомфорт. Рехабилитационните процедури помагат също така за оптимизацията на системите на организма след завършването на регенерационните сеанси, като завишават устойчивостта на тялото Ви и значително свалят опасността от повторна травма. Съчетана с физиотерапия, рехабилитацията създава условия за по – бързи и задоволителни резултати.

 

Възползвайки се от индивидуалните програми по физиотерапия и рехабилитация в масажен център FIZ София, Вие едновременно лекувате и изграждате издръжливостта на организма, за да живеете здравословно и с радост от движението. Доказаните модерни методи, които нашите специалисти прилагат, ще Ви помогнат отново да се наслаждавате на живота с усмивка на лице и всички грижи зад гърба си.

HTML код на статия

Автор: fizbg


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар