Светодиод ангелски очи

Формата и дизайна на светлините правят автомобилът различим от всички останали. Едно от оригиналните решения за подчертаване на визията на автомобила и придаване на уникална и характерна особеност на силуета е инсталирането на автомобилни светлини тип „Ангелски очи“.

Технологията е разработена в средата на 90-те години и до скоро се използваше само при фабрични модели. С напредването на технологиите и усъвършенстването на производствените процеси, вече е възможно да се закупи отделен комплект ангелски очи, който в последствие да се инсталира на автомобила.

При избор на този тип светлини е задължително да се провери съвместимостта и възможността за инсталиране на конкретния модел автомобил както и с вида на фаровете, с които е оборудван. Предлагат се и универсални рингове, подходящи за много видове фарове, без да се налага изрязване или допълнителни модификации.

По същността си ангелските очи представляват гривни с плътно разположени във вътрешността светодиоди, които опасват секцията на фара. Произвеждат се по три технологии – CCFL /използваща студен катод, подобно на луминисцентната светлина/, LED /с лед крушки/ и OEM / предназначени за смяна на фабрично монтирани светлини/, като излъчваната светлина е в  различни цветове.

Могат да се поставят както на предните така и на задните светлинни елементи на автомобила. Няма ограничение дали ще бъдат използвани в секцията на фара  или мигачите.

Освен стилния дизайн ангелските очи увеличават и осветяването на пътния участък, което ги прави освен декоративен и функционален елемент, улесняващ шофирането през тъмната част от денонощието.

Достъпната цена и сравнително лесния монтаж на повечето фарове, правят ангелските очи все по-предпочитан тунинг аксесоар. Идеално решение за освежаването и осъвременяването на вашия автомобил.

Магазин Вилаз предлага светодиоди тип „Ангелски очи:“ в 4 разновидности, според диаметъра на гривната :                                                                   ф80 мм, ф90 мм, ф110 мм, ф120 мм.

Може да направите вашия избор, посещавайки ни в ж.к. Люлин, София.

Нашият уебсайт пък се намира на адрес http://vilazbg.com

 

HTML код на статия

Автор: Безплатен блог


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар