Сенниците

Ако търсите огромна гъвкавост и стил, сенниците са решението. Те осигуряват различен вид и настроение на дома, използвайки различна материя, модел и дизайн. Съществуват различни видове сенници: отвесни, хоризонтални, енергоспестяващи, ролкови с различни нюанси и дизайн.

Ето няколко интересни вида:

  • с естествени тъкани (като бамбук) предлагат напълно естествено изглеждащо покритие. Много подходящи са за градината, кътчета, в които хапвате, почивате, където често се налага да се филтрира слънчевата светлина, за да четете вестник или да виждате екрана на вашия IPAD.
  • със стегнати сплитки, които оптимално гарантират неприкосновеността на личния живот, защото са непрозрачни. Те са подходящи за спални и бани- и не забравяйте- за стаята за гости.
  • с Римски нюанси- те имат меки, широки плисета, които се сгъват, когато се вдигат с въже. Те са прекрасни за трапезарията, хола и всекидневната. Тези сенници са признак на висок стил и са много шик за официални дневни или холове.
  • с пчелна пита , известни още като клетки или клетъчни, са проектирани с хоризонтални редове на въздушни джобове, наподобяващи стегнатите, стройни редици в пчелната пита с мед, които допринасят за запазването на топлината в дома през зимата и хладината през лятото. Тези сенници са енергоспестяващи и са практични за целия дом.
  • с тъмен плат, блокират до 100 процента от светлина (те струват повече от конвенционалните модели) и са идеални за спални, домашно кино и медийни стаи.
  • слънчеви – те са изработени от обикновена тъкан, която предлага защита от вредните ултравиолетови лъчи, но не блокира напълно светлината. Те са добър вариант за зимни градини, детски стаи, зони за хранене.

Сенниците са универсален начин да освежите лесно всяка стая.

Недостатъкът: За да ги запазите свежи и чисти, ще трябва да ги почиствате ръчно, специално виниловите. Текстилните (особено ако те са по-светъл цвят) трябва да се почистват с прахосмукачка на ръка редовно или да дадете за професионално почистване.

Как да ги измерим

Знаейки размерите на прозорците, които искате да покрият сенниците, ще си помогнете в по-разумния избор сред широката гама модели. Трябва да се измери точно там, където искате да бъде сянката. За външен монтаж трябва да включите рамката на прозореца в измерванията. Когато поръчвате онлайн, се свържете с представител обслужване на клиенти, за да сте сигурни, че сте измерили правилно.

Ако решите да си закупите сенник, може да потърсите услугите на Камакс – http://www.kamax.bg/p/Sennitzi

HTML код на статия

Автор: georgi_georgiev


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар