Съвети при декориране на антре

Антрето обикновено е помещението, което ни посреща, когато се приберем от работа или командировка. То посреща и нашите гости – роднини и приятели. Като тип помещение, то естествено има своите определени изисквания. Антрето не е като кухнята или всекидневната и съответно неговото декориране предопределя различен подход. Декорирането на антре изисква преди всичко стил, изчистеност и практичност. Ето нашите практични съвети за перфектното и любезно посрещащо помещение:

1. Цветове

Когато говорим за цветови нюанси у дома, винаги можем да развихрим своето въображение. Не можем да кажем това, когато говорим за антрето вкъщи. При избора на цветове може да се спрете на топли, светли и телесни цветове – портокалов, жълт или бежов. Препоръчваме ви, дори да предпочитате по-изчистено от към цветове антре, да не се спирате на бяло. Освен че помещението ще изглежда като в болница, ще бъде трудно за поддържане и е твърде вероятно е да се наложи всяка година да го пребоядисвате отново.

2. Осветление

Осветлението в повечето антрета е доста слабо. Това не внася приятно чувство, макар да е добре от икономична гледна точка. Може да се спрете на LED осветление със спот лампи или лунички. Те ще разпределят светлината из цялото антре. Ще забележите как се променя атмосферата, когато се приберете вкъщи или излизате за работа сутрин рано.

3. Декориране

При декориране на антрето може да изберем висока ваза с красиви изкуствени цветя, картина или декоративни лепенки за стена. Вазата, която ще изберете може да бъде висока и глинена. Цветът и ще подхожда на стените и мебелите в антрето. Относно поставянето на картина можем да ви посъветваме да се спрете на флорална композиция.

Може да декорирате стена в антрето с природен пейзаж, който ще внесе свежест в това помещение. Специално за антрето вижте най-красивите и подходящи картини за декорация за стена от 1001kartini. Гарантираме ви, че ще останете очаровани и удовлетворени от цената, качеството и разнообразието в тази онлайн галерия за картини.

4. Мебели

В антрето са ви необходими само няколко закачалки, един шкаф за обувки и място, където да поставите дребни вещи, като телефон, ключове, чадър или малко количество козметика. Задължително изберете огледало, в което да се виждате в цял ръст. На пазара има голямо разнообразие от дизайн и форма, в случай, че не предпочитате класическата правоъгълна форма.

Ето, че декорирането на антре не е толкова трудна задача, въпреки всички особености на помещението, което всеки ден ни посреща и изпраща. Следвайки нашите съвети ще вдъхнете нов живот и ще освежите атмосферата на входното помещение на дома.

HTML код на статия

Автор: cloxy


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Съвети при декориране на антре, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар