Тенти и алуминиеви щори в помощ на вашата търговска дейност

Когато бизнеса ви зависи от начина по който поднасяте продуктите на своите клиенти и съхраняването им, не може да не помислите за добра инвестиция в интериора и екстериора на вашите търговски и складови помещения. Силната слънчева светлина може да промени и развали стоките, които продавате, а ако става въпрос за плодове и зеленчуци, прекомерното излагане на пряка слънчева светлина и прегряването може да се окаже фатално.

Кое е най-доброто, което можете да направите за вашите магазини, заведения и търговски помещения?  Осигурете им качествени тенти, които могат значително да ограничат притока на директна слънчева светлина и са неизменен помощник  на вас и вашата търговска дейност през лятото.

Съвременните тенти се изработват от изключително устойчиви на атмосферното влияние материали и могат да ви помогнат да предпазите вашите продукти от слънцето.

Изработването на тенти става по индивидуален проект като се вземат мерки на място и се спазват  всички изисквания на клиента. В случая най-важното е потребителят да бъде максимално доволен и тентата, която е поръчал да му свърши наистина добра работа.

За самите помещения, в които съхранявате продукти или използвате за търговска дейност също е необходима надеждна защита от силните слънчеви лъчи. Климатизацията не е достатъчна, особено ако сградата е снабдена с големи прозорци. Един от добрите варианти да ограничите притока на светлина и да  намалите загряването в склада или магазина си е да поставите алуминиеви щори на прозорците. Именно те са едни от най-използваните и разпространени продукти за вътрешно затъмнение на търговски помещения. Предпочитани са не само защото са много удобни, но и защото се предлагат на достъпни цени. Наред с това чрез тях можете да имате нужния контрол на светлината и да постигнете оптимална видимост в помещението.

Богатият избор от цветове и модели и изключително лесното ползване на този вид щори ги прави доста търсени от потребителите както за монтиране у дома, така и на работното място.

За помещения с висока влажност се препоръчва поставяне на хоризонтални щори от алуминиеви ламели, покрити с лак.  Те не могат да се повредят от високата влажност и са идеален избор за мокри помещения, където текстилните щори не са подходящи.

Алуминиевите щори и тентите са лесни за управление и поддръжка, без колебание можете да се насочите към тях, за да осигурите оптимални условия на работа и почивка във вашите търговски обекти.

Автор: Анелия Георгиева

 

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар