Мъжки бански с подплънка превзеха женските сърца

Какви мъжки бански предпочитат мъжете? Къде в България се продават хубави маркови бански? Каква е последната  тенденция в мъжката мода, що се отнася до банските?

Последните години мъжете все повече обръщат глава към ретро моделите  бански с широк крачол, които обхващат добре цялото дупе и стоят мъжествено. В нашия онлайн магазин имаме  няколко такива модела, които се продават наистина много добре. За разлика от други години обаче, през последното лято се търсеха все по ярки и странни цветове, като оранжево, неоново, цикламено или тюркоазено. Тези модели бански почти винаги са с допълнителни връзки за пристягане при нужда – това е задължително, за да избегнете риска да останете без тях при някое гмуркане в басейна.

Други много търсени бански в нашия онлайн магазин са мъжките бански шорти. Те се предпочитат или от по слаби мъже или от по-едрите мъже. Бански шортите покриват добре някои недостатъци, като прекалено кльощави крака или пък прекалено едри бедра. При нас ще намерите най-голямото разнообразие от  модели и цветове мъжки бански шорти. Ние имаме наистина къси шорти, които са много търсени от по-младите мъже, както и бански шорти за сърф с по-дълъг крачол и малко по твърда материя.

Освен стандартните мъжки бански, при нас има и модели, които не могат да бъдат намерени другаде. Мрежести бански шорти на марката Modus Vivendi  са истински хит, заради двойното им предназначение – перфектни са за джогинг през горещите летни месеци. Имаме и други мрежести бански, които са слипове или боксерки и мрежестия плат е направен така, че кожата да може да диша, но без да прозира прекалено. Освен това има допълнителен непрозрачен бандаж, за по-голям комфорт. Такива модели имаме в бял цвят, в черно и в морско синьо. Те са продукт на известната австралийска марка aussiebum  и са директен внос от Австралия. Влезте и вижте ревюта, снимки и видео на реални модели в продажба в нашия онлайн магазин: www.queerwear.net

Не малко мъже си купуват и от изрязаните бански плувки, които последните две години се продават много добре. Постоянно зареждаме нови модели, но като цяло представляват опростен бански-слип с много тесни крачоли от страни и изрязани отпред, оставящи всичко на показ. Така ще можете да хванете максимално много тен по цялото тяло, когато сте на плажа.

Освен това последно време излязоха и специални мъжки бански с подплънка. Те придават по забележим профил на мъжа и са много търсени от нашите клиенти. Имаме варианти при които подплънката може да бъде сваляна, както и такива при които подплънката не може да се маха. Това обикновено са широки слип бански, в много ярки цветови комбинации с високо качество и стабилен шев. Мъжете много ги обичат заради комфорта при носене и опростения дизайн.

Онлайн пазаруването има своите големи предимства, но е трудно от една две снимки човек да си представи как изглежда даден модел бански. Влезте в нашия специален блог за ревюта на бански и бельо, където ще намерите много информация, снимки и видео за реални модели, които са в продажба и можете да закупите онлайн. Влезте в нашия онлайн блог за бельо и бански,за да видите снимки, ревюта и видео с новите модели; www.queer.bg – мъжки бански

HTML код на статия

Автор: queerwear


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар