Хотел Екстрийм, Пампорово – лукс и гостоприемство само на 300 метра от пистите.

Пампорово е един от най-красивите курорти в България. Намира се в централната част на България и отстои само на 100 км от летище Пловдив и на 220 км. от летището в София. Местоположението му го прави изключително удобен за всички любители на ски спортовете.

В сърцето на курорта се намира най-посещаваният хотел в Пампорово – Хотел Екстрийм. Четиризвездният хотел е само на 300 метра от най-близката ски писта – детската, номерирана с 6 в картата на курорта. Хотелът е на 4 етажа, като разполага с 42 двойни стаи и 6 луксозни панорамни апартаменти, които разкриват уникална гледка към Родопите и обсерваторията в Рожен. Разположението на хотела в Пампорово го прави притегателна точка за много любители на ски спорта през активния зимен сезон. Разтоянието от хотела до пистите в Пампорово се изминава за 5 минути, ако ходим пеша и то със ски оборудването или за по-малко от 2 минути ако се възползваме от безплатния трансфер до пистата, който само няколко хотели в Пампорово предлагат.

Допълнителни екстри, които Хотел Екстрийм предлага са модерният и луксозен СПА център със закрит басейн, сауна, парна баня, фитнес и външно и вътрешно джакузи. Вътрешното джакузи е разположено в специална ВИП зона, която е оборудвана с модерна озвучителна и видео техника, за да направи романтичния ви престой вътре незабравим. Разнообразието от класически и източни процедури и терапии предлагани от професионалистите в СПА центъра ще ви накарат да се потопите в изключително приятната атмосфера на хотела.

Хотел Екстрийм, Пампорово предлага и други развлечения и игри, освен ските. На разположение на всички наши гости са мини голф, джага, тенис на маса, билярд и зала за видео игри. В допълнение за малчуганите се грижат нашите професионални аниматори, които правят престоя на всички дечица изключително забавен и незабравим. След изпълнения ден с игри и забавления вечер идва време на съществената част от програмата. Всяка вечер има организирана детска дискотека, както и различни състезателни игри с награди. Турнирите и викторините може да разнообразят с нашето предложени за ски детска градина, която се провежда на специално място на плац Студенец.

Хотел Екстрийм, ще ви потопи в лукса на един четиризвезден хотел, в комбинация с приятелско и усмихнато обслужване, което ще ви накара да се почувствате като у  дома си.

HTML код на статия

Автор: velev


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар