Великолепен хотел в Хасково, където ще отдъхнете!

Ако според Вас обстановката има значение за доброто прекарване на почивните дни, значи сте сред хората, които предпочитат да прекарват свободните дни, отдъхвайки пълноценно. Да внимавате за хотела, в който да се настаните, е начин да се погрижите за доброто прекарване на цялата ваканция. Така ще успеете да изберете стая със стилна обстановка и достатъчно екстри, в която прекарването на приятни мигове ще е гарантирано! Точно такива помещения предлага елегантният Бутиков хотел „History“ в Хасково. Той ще Ви впечатли с луксозен интериор, с отлично обслужване и винаги любезно отношение.

Стил и лукс насред приказния парк „Кенана“!

Името на хотела вероятно Ви подсказва, че ще се срещнете с препратки към миналото. Те са само акцент в модерния облик на хотела. Тук онези сред Вас, които обичат да са обградени от стил и съвременни екстри, ще останат наистина впечатлени от онова, което Хотел „History“ в Хасково предлага. Още разположението му подсказва, че в него ще се чувствате комфортно – намира се в парк „Кенана“, където ще бъдете обградени от спокойствие, зеленина и живописни гледки. Няма как да сбъркате хотела – неговата неповторима историческа архитектура е същинско произведение на изкуството. А умелото ѝ съчетаване с модерен дизайн я прави подходяща за всеки вкус!

Хотелът в Хасково, предлагащ лукс, стил и комфорт!

Изборът сред най-различни студия, апартаменти и стаи, всяка от които с индивидуален облик, ще Ви даде възможност да се спрете на помещение, което напълно ще отговаря на изискванията Ви. Предвидени са климатици, телевизия, Интернет и много други екстри, които ще подсигурят доброто Ви прекарване!
Но ще Ви хареса да прекарвате времето и в удивителният Ресторант „History“. Той е заведението в Хасково, където ще можете да опитате великолепни блюда, приготвяни от майсторите по автентични италиански и френски рецепти. Специалитетите тук са изкючително вкусни – те ще направят престоя Ви тук дори още по-приятен!
А през летните дни определено ще се радвате на прекрасния басейн, в чиято кристална вода ще откриете прохлада.

Няколко почивни дни в Хасково и очарователния парк „Кенана“ определено ще Ви се отразят добре! А и тук ще откриете хотел, който ще Ви смае с всички страхотни удобства, които предлага, с впечатляващата си архитектура и с всички удобства, които ще предостави на услугите Ви!

HTML код на статия

Автор: travelandbusiness


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар