Да си починем през майските празници

Без значение какъв празник наближава, вълнение изпълва душите на хората и атмосферата сякаш става друга. Особено, ако е ден, изискващ специална организация и подготовка, или такъв, на който празнуват именници, всеки изпитва сладко напрежение и отброява дните до съответната дата.

И все пак, трябва да признаем, че една от най-привлекателните комбинации е топло и хубаво време, голям светъл празник, весела компания и свободно време. Тогава, най-доброто, което може да се направи, е една ваканция на място с традиционни обреди и обичаи на този ден или пък, просто няколко дни, прекарани в любимия ви курорт или местност.

Такива са празниците през май – един от най-хубавите месеци в годината, когато приветстваме пролетта, цъфналите ароматни цветя и цялата зеленина, която връща красотата на уникалната ни природа. Тогава, навсякъде започват да валят оферти за Великден и Гергьовден – из разни сайтове, туристически страници, предложения от приятелите ви, ако не сте особено решителни и се притеснявате да се откъснете от дома за малко поради някаква причина и т.н Това, обаче, е нещо толкова хубаво – да прекарате един от най-хубавите ни празници, заедно с близките си, на различно място от вкъщи, може би на другия край на страната. Някъде, където има какво да видите и има кой да ви го покаже и да се погрижи за доброто ви настроение.

Обикновено, офертите за Великден и Гергьовден включват хотел или място за настаняване, предлагащо различни екстри, услуги, възможности. Бихте могли да изберете летен или зимен курорт, известен балнеоложки център, историческо място и т.н., изборът е изключително голям.

медите ризорт спа хотелНапример, ако се спрете на Сандански, бихте могли да отседнете в спа хотел Медите Резорт – един от най-класните и красиви хотели, разкриващ невероятни пейзажи и гледки към Пирин и самия град. Хотел Медите Резорт е един от най-добрите спа хотели в България. В него работят висококвалифицирани професионалисти, които ще се погрижат с удоволствие на престоя ви. Стаите са в стила на известен италиански дизайнер, разполагащи с всичко, от което бихте имали нужда. Освен обикновени стаи, бихте могли да ползвате студиа и ВИП апартаменти, в които луксът е на много високо ниво.

По-подробно може да разгледате офертите тук: http://www.onfire.bg/bg/offers/3-dnevna-vakantziya-na-top-tzeni-v-Hotel-Medite-Rizort-4-Sandanski-Noshtuvki-sas-zakuski-i-spa-na-tzeni-ot-14450lv.html

В самия град, има много забележителности, които може да посетите – исторически места, статуи, невероятният парк, който е и гордостта на Сандански, в които има разнообразие от растителни видове, включително и природни забележителности. В парка, може да се насладите на всякакви занимания от посещение на летния театър, до каране на лодка или водно колело.

Разбира се, нищо не ви пречи да отскочите и до градове, намиращи се в близост до избрания от вас такъв. До Сандански, например, се намират Мелник, Пирин, Попинолъшкия водопад и т.н.

Нека не забравяме, че Сандански носи славата на един от най-добрите български балнеоложки центрове. В него има 6 минерални извора, които също заслужават вниманието ви.

Сандански е посещаван курорт както от български, така и от чуждестранни туристи. Това, обаче, не му пречи да ви осигури необходимите отдих, спокойствие и пълна рекреация.

Това е и важна причина да се замислите над многобройните оферти за Великден и Гергьовден – от какво имате нужда и на какво желаете да се насладите. Вземете предвид всеки малък детайл, за да прекарате един незабравим празник в компанията на любимите си хора.

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар