Дронът DJI Mavic Pro – Вашият нов спътник във всички приключения!

На 27 септември DJI представиха най-новия си квадрокоптер – дрона DJI Mavic Pro, като се очаква дронът да бъде пуснат на пазара (включително и на българския пазар) в средата на октомври месец и ние определено нямаме търпение това да се случи. Ще попитате за какво е цялата тази шумотевица и еуфория. От къде да започнем?

1. Дронът Mavic Pro е първият сгъваем дрон на DJI. Освен това е супер компактен и изключително лек. Това означава, че можете да го носите с Вас буквално навсякъде.

2. Подобно на своя по-голям брат – дрона DJI Phantom 4, този симпатичен мъник разполага със спортен лежим на летене, с който можете да цепите въздуха с изумителните 65 км/ч.

3. С дрона DJI Mavic Pro можете да си правите чудовищно яки 12-мегапикселови селфита. Когато е включен режимът Gesture и камерата на дрона гледа към Вас, просто помахайте или направете друг жест на Mavic Pro и той ще Ви направи селфи, за което ще Ви завидят всичките Ви приятели в социалните мрежи!

4. С квадрокоптера DJI Mavic Pro можете да снимате жестоки видеа в 4K с 30 фрейма в секунда, както и да излъчвате видео на живо (в реално време) във Facebook и YouTube с помощта на приложението DJI GO.

5. Благодарение на приложението DJI GO и интегрирания в него DJI GO Editor можете също така светкавично да обработвате и публикувате снимките и видеата, който сте направили с Mavic Pro, във Facebook, Twitter, Instagram, SkyPixel и YouTube.

6. Освен това дронът DJI Mavic Pro е толкова умен, че може сам да избягва заплахите по пътя си като клони, стълбове, стени, огради, включително и други летящи обекти! Това е възможно благодарение на технологията FlightAutonomy. Тази технология е толкова мощна, че Ви позволява да летите с изумителна прецизност дори в закрити пространства и дори без GPS връзка!

7. Интелектът на дроновете от серията Mavic Pro на DJI стига дори още по-далеч! Когато е в режим ActiveTrack, Mavic Pro може да разпознава визуално хора, животни и дори превозни средства, както и да лети напълно автоматично/самостоятелно преди, след или успоредно на тях, докато в същото време ги заснема на видео. Това означава, че можете да се отдадете на любимите Ви спортни занимания или хобита, докато Mavic Pro ще ги запечатва на лента, за да можете после да се похвалите с тях пред приятелите Ви.

8. И не на последно място – дронът DJI Mavic Pro Ви дава свободата да се отдалечите на невероятните 4 километра от точката му на излитане. За сравнение предшественикът му – квадрокоперът DJI Phantom 4, може да се отдалечи на максимум 3,5 километра от точката си на излитане.

Ако и Вие сте толкова ентусиазирани и нетърпеливи колкото нас да поставите ръцете си върху този изумителен дрон, можете да го поръчате предварително от електронния магазин COPTER.BG.

HTML код на статия

Автор: petkon


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар