Екзотична атмосфера у дома с бамбукови щори

Ако търсите уют и естетика у дома, не бива да се колебаете дали да монтирате бамбукови щори на прозорците си. Независимо дали става въпрос за холово помещение или кухня, този вид щори ще предадат екзотика, индивидуалност и стил във вашия дом.

Какво печелите с бамбукови щори?

Здравина и устойчивост.

Бамбукът е един от най-здравите и устойчиви натурални материали, който се използва за изработване на щори, мебели и предмети за бита. Той внася така необходимата ни днес натуралност и красота, лишена от излишна претрупаност. В този ред на мисли всичко, изработено от този материал сякаш ни свързва с природата. И издържа на „ударите” на времето.

Практичност на добра цена.

Вътрешни щори от бамбук се отличават с високо качество, многофункционалност и лесна поддръжка. С купуване и монтиране на този вид дървени хоризонтални щори, вие се сдобивате с устойчиво, дълготрайно и много практично решение за вашия дом. Определено хората, които държат на изискаността и специфичният стил в интериора на дома си, биха избрали без никакви резерви именно бамбукови щори.

Подходящи за различен интериорен стил.

Ако търсите изцяло класическия стил в начина на обзавеждане и декориране на дома, този вид щори ще допълнят категорично това усещане и ще внесат топлина и натуралност в атмосферата на вашето жилище.

В случай, че се стремите да създадете дом, който е подвластен изцяло на най-новите течения в интериорния дизайн, щорите от бамбук отново са чудесен избор. Те са модерни, актуални и предпочитани от дизайнерите с изразен артистизъм и стремеж към новаторство в работата, свързана с организиране на пространството и светлината в един дом.

От чисто практична гледна точка, с избора на този вид вътрешни щори, вие печелите

  • лесна поддръжка,
  • възможности за обновяване и освежаване, чрез нанасяне на нови покрития лак или боя директно върху материала,
  • устойчивост на влага,
  • термоизолационни качества,
  • безспорна естетичност и актуалност.

Екзотична атмосфера, натурална красота, това са бамбуковите щори. Имате възможност да избирате между цветни и само лакирани щори, можете сами да се уверите в качествата им да ограничават слънчевите лъчи и да внасят уют и приятно усещане на интимност и уединеност у дома. Бамбукови щори модел “Феба” успяват да разкрият уюта на дома: http://www.kamax.bg/p/Bambukovi-shtori/Feba

Ако ви предстои ремонт и искате да подновите щорите, опитайте нещо по-различно на съвсем разумна цена, експериментирайте с нови, натурални и удобни бамбукови щори.

HTML код на статия

Автор: georgi_georgiev


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар