Какво е планиране на ключови думи на Google и как да го използвате

Инструментът за ключови думи на Google е безплатен инструмент на разположение на потребителите. Казва се Adwords и показва търсенето. Инструментът е полезен и за физическите лица, които не използват Adwords.

Ако сте заинтересовани в постигането на добро класиране Викинг ЕООД са насреща. Повече посетители към уеб сайт, чрез оптимизация за търсачки (SEO), инструментът на Google за откриване на точни ключови думи може да е от полза и по два основни начина, а именно:

Инструментът за ключови думи на Google ви предоставя идеи и оценки на месечни обеми от търсенето на думи, които бихте искали да ползвате.

Тъй като изборът на ключови думи е неразделна етап в SEO процеса, много важно да разберете какви са те. За SEO цели, ключови думи и ключови фрази се използват взаимозаменяемо. Ключовата дума може да бъде само една дума или тя може да бъде една фраза или комбинация от 2 или повече думи. Също така от решаващо значение в процеса на SEO е да се научим как да използвате този инструмент ефективно.

Днес, инструмент Google Adwords е известен още като плановик на Google.

Къде да намерим плановик на дума в Google

Плановикът на Google с ключови думи се намира в Google Adwords. Трябва да сте влезли в акаунта си в Google Adwords. Ако нямате профил на Google Adwords, трябва да създадете такъв. Веднъж влезли в профила си, отидете на раздела “Инструменти” намери в навигационната лента опция “планиране на ключови думи”. От тук, трябва да изберете опция 2 “Получаване на обема на търсене на списък с ключови думи” и така започвате работата. В тази област, ще бъде в състояние да управлява и тества вашите ключови думи. Предоставената информация се сортира в колони, след което може да я свалите на компютъра и да използвате най-рационално.

Оптимизиране на ключови думи

Използвайки метода по-горе, трябва да изберете ключови думи с добър брой месечни търсения, както и слаба конкуренция. “Дългите думи и конкуренция” означава, че не много сайтове активно са публикували съдържание с тези ключови думи. Това Ви предлага най-добра възможност да създадете една статия и да я направите по-достъпна чрез търсене в мрежата. Като се има предвид, че инструментът за ключови думи е несъществуващ елемент на Google, трябва да използвате планиране на ключови думи, за да следите на добре насочените ключови думи. Не забравяйте, че дори и с ниска конкуренция и високи месечни ключови думи за използване, тя е уместна и създавате добро съдържание. В противен случай, уеб посетителите просто ще скачат от вашия сайт, ако вашето уеб съдържание изглежда спам.

HTML код на статия

Автор: keiti


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар