Какво трябва да знаем за ин витро оплождането?

Днес двойките с проблеми при зачеването имат своят шанс да имат собствено бебенце и този шанс и метод се нарича инвитро оплождане. Добрият завършек на лечението е с различен процент в зависимост от много фактори, като начин на живот на двойката, възраст и други. Важно е обаче да знаете, че има определени стъпки, които трябва да следвате, за да имат успешен край едни инвитро процедури или поне да увеличат шанса за забременяване.

Как да започнем, когато се готвим за ин витро оплождане?

На първо място в случай, че сте установили проблем и зачеването на дете не се случва въпреки многократните ви опити в продължение на месеци, не трябва да се притеснявате и да изпадате в паника. Важно е да знаете, че проблемите имат своето решение, а специалистите, които са посветили много години от живота си в разрешаването на тези репродуктивни проблеми ще ви помогнат на драго сърце. Все пак не всеки специалист е вашият човек. От там идва и втора стъпка. Трябва да се консултирате с поне няколко специалисти, като те самите съветват да почувствате, че човекът срещу вас и средата са тези, от които имате нужда. В случай, че не знаете към кого да се обърнете на Bridgemedicalbg.com вие можете да се запознаете с много детайли около ин витро и самият процес по инвитро оплождане. Хората от Bridge Medical ще бъдат посредници между вас и клиниките, които предлагат подобен род инвитро оплождане. Изборът на екип е много важен, а в случат говорим и за специалист, затова ако нямате представа към кого да се обърнете, то по-добре е да си спестите време и нерви в обикаляне по различни клиники и звънене къде ли не, а просто да се доверите на Bridge Medical и техните списъци с клиники, както у нас, така и извън страната. Това би ви спестило време, пари и усилия.

Важно е да задавате въпроси и да изисквате отговори, да споделяте всичко, както със специалистите, така и с близките, които ви съветват и ви помагат. Важно е да откриете проблема, защото такъв има, но и решение за него има.

Не се отчайвайте ако първото ин витро оплождане е било неуспешно!

Накрая, не трябва да се обвинявате, ако няколко инвитро процедури не са завършили успешно. Трябва да знаете, че това се случва и на други, а като цяло процентите в европейските клиники за успешен курс на ин витро е около 40%. Вместо да се отчайвате, просто променете начина си на живот. Хранете се с домашна храна, спете поне по осем часа на денонощие и се разхождайте сред природата. Това може да повдигне тонуса ви и да ви накара да се почувствате добре, както психически, така и физически.

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар