Как да му влезем под кожата?

Това е интересен въпрос, на който някои момичета и дори жени на средна възраст не успяват да отговорят.

Днес разнообразието от дамски дрехи помага на жените да се справят в този своеобразен ребус. Дамски дрехи и аксесоари, дамски панталони, дамски рокли, поли, шлифери, палта, дамски сака и какви ли не още тоалети и елементи се срещат в гардероба на всяка уважаваща себе си дама. Точно този асортимент може да помогне на представителките на нежния пол да завладеят сърцето на един мъж и просто да се чувстват добре и на мястото си.

Ако искате той да ви обърне внимание не залагайте на дълги дамски панталони, които са широки. Ако питате един мъж какво предпочита между джинси прилепнали по крака и широк панталон, то той определено няма да избере второто. Ако имате възможност заложете на джинси, които са по прилепнали. В същото време ако питаме мъжете какво предпочитат между джинси и къса пола, то отново правилният отговор ще бъде второто.

За да привлечете вниманието на мъжете имайте предвид простичката истина, че те се радват на женското тяло и колкото повече от него виждат, толкова по-добре и толкова по-голям ефект ще имат вашите дрехи върху него.

Така например трябва да заложите на дамски поли с мини размери или атрактивни цепки.

Все пак нека те не бъдат прекалено агресивни. Мъжете харесват дамските крака, затова дамски поли или къси рокли са за предпочитане, особено през топлите летни дни. Късите панталони също са секси и ви дават възможност да комбинирате с тях различни блузи, туники, както и различни видове обувки с висок ток или пък по ниски.

Когато говорим за обувки, мъжете също не са безразлични към тях. Поради тази причина ако вие сте фен на ниските обувки, но искате да направите впечатление на мъжете, то трябва да заложите на високи токчета. Те гарантирано ще се харесат на силния пол.

Друго което може да привлече вниманието към вас са блузите, които са по-отворени. Едно деколте може да се хареса на мъжете, но ако то е прекалено дълбоко тогава вие самата можете да станете за смях и вместо да накарате мъжете просто да се обръщат след вас в захлас ще постигнете обратен ефект и грешно впечатление.

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар