Как да постигнем успех чрез печат на флаери

Ако изберете флаери за реклама, то вие може да бъдете изключително ефективни. Няма значение дали ще раздавате флаери на улицата, ще ги прикачвате към вестници или ще ги пускате по пощите на хората. Всички тези методи работят добре и ви носят популярност сред потребителите. А сега ще обърнем внимание на няколко важни фактора при печата на хвърчащите листовки.

Флаерите изглеждат прекрасно, когато са пълноцветни и отпечатани на гланцова хартия. Визията им бързо действа на получателите и последните често се превръщат във ваши клиенти, което респективно носи печалби за бизнеса ви. Ако искате да направите рекламна кампания чрез флаери в София, то ние ви препоръчваме да ги поръчате от www.printermax.bg, защото фирмата предлага достъпни цени, безплатен дизайн и разпространение.

Желателно е теглото на хартията за флаери да бъде 110 и 170 грама. Двустранният печат ви позволява да приложите по-голям обем съдържание, което да стигне до хората. Подгответе текст, който да продаде вашите продукти и услуги, а не просто да съобщи за тях. За целта използвайте услугите на копирайтър или маркетингов специалист.

Дизайнът на флаерите е изключително важен за техния успех. Добре подбраните цветове и шрифтове са сред водещите елементи за направата на листовките, а влагането на качествени изображения и снимки подсилват стойността на рекламния носител. Тук сме длъжни да напишем, че не е необходимо да поставяте много текст и картинки, тъй като така натрапвате дейността си на гражданите.

Разпространението на листовки (флаери) се извършва от млади и енергични мъже и жени. Последните се разпределят по улици, хипермаркети, заведения за хранене и други подобни.  Всеки флаер се раздава след кратко въведение в онова, което предлагате, така че да ориентирате потребителите към местонахождението на вашия търговски обект.

Ако флаерите съдържат намаления на стоки, то те ще получат по-голямо внимание. В случая е задължително да представите стоката чрез изображение, информация за продукта и процента на отстъпката. В края на листовката сложете пълните си адреси, за да бъдете намерен лесно и бързо от клиентите.

Отпечатването на по-голям тираж флаери се препоръчва, защото тези талони се раздават много бързо и една малка част от тях биват изхвърляни. Колкото повече хора разберат за вас, толкова по-голям шанс има да отчетете приходи. Предлагаме ви да започнете с 10 000 флаера на цена от 250 лева, която Prinermax предоставя специално за вас.

В края ще напишем, че класиката на рекламните материали са флаерите и те никога няма да престанат да бъдат актуални сред обществото. Използвайте ги по предназначение и се поздравете с перфектен краен резултат.

HTML код на статия

Автор: Mitko84


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар