Как да сте сигурни, че денят ви е бил здравословен

Сигурно сте от хората, които внимателно следят начинът им на живот да бъде наистина здравословен? Тогава поне веднъж сте си помечтали да имате свой личен помощник, който да върши черната работа – да брои колко калории изразходвате, колко точно и как се движите, дали тренировката ви е наистина качествена, дали сънят ви е достатъчен… Доскоро за тази цел трябваше да наемете специалист, който да следи всяка ваша стъпка денонощно. С напредването на технологиите обаче това прескъпо удоволствие далеч не е нужно. Сега всичко това, плюс още няколко допълнителни екстри, може да се върши от малко електронно устройство, закрепено на китката ви. Това е така нареченият умен часовник.

Пазарът доста бързо се изпълни с всякакви модели умни часовници – с различни функции, външен вид, цени и качество. Този път обаче искаме да ви представим един по-особен модел, който не само изглежда перфектно, а и върши толкова много неща, че за вас ще остане само насладата от ежедневието. Неговото име е Fitbit Surge.

Няма да ви занимаваме подробно с техническите характеристики на това прекрасно устройство – можете сами да ги разгледате ТУК. Това, което ще се опитаме да направим, е да си представим един обичаен ден от ежедневието и да проверим дали Fitbit Surge е достатъчно подходящ, за да ви спести постоянното внимание и броене на дреболиите.

Първо: ставането сутрин. Вероятно за много от вас звукът на будилника е убийствен. Винаги звъни точно по средата на съня, или пък когато току-що сте затворили очи след дълго безсъние. Разликата, ако имате Fitbit Surge – умният ви часовник няма да звънне точно в 7:00, но ще направи така, че да ви събуди с нежно вибриране в някоя от по-леките фази на съня около зададения час. Няма да разцепите секундата, но пък за сметка на това ще се събудите с усмивка. Fitbit току-що спечели огромна, червена точка, съгласни ли сте?

Тичате ли сутрин? Или си имате стандартна разходка? Или извеждате кучето? Fitbit не спира да работи и дори преди да сте се разсънили съвсем, той вече брои направените крачки, изминатото разстояние, ударите на сърцето, изразходваните калории. Когато се приберете за освежаващ душ, ще сте сигурни точно каква част от нужната ви тренировка сте направили. Слагаме втора червена точка.

Време е за работа. Обикаляте насам-натам из офиса или завода, шофирате, говорите с клиенти и умът ви е зает с куп неща. Но продължавате да носите умния часовник, който продължава да брои показателите ви. Освен това ви спестява досадното следене къде се намира телефонът ви в момента. На екрана на Fitbit Surge постоянно се изписват съобщения от телефона ви – входящи повиквания, получени смс-и, имейли, съобщения от социалните мрежи и т.н. Само с един поглед можете да решите дали да губите време във включване на смартфона. Съгласни ли сте на трета и четвърта червена точка?

Вечерната тренировка също ще бъде изчислена, а дългата разходка през уикенда може да бъде проследена чрез GPS и в крайна сметка да имате допълнителна информация за денивелацията и времето, и дори записана карта на маршрута. Разбира се, умният часовник Fitbit Surge записва и всичката останала информация през цялото денонощие, пази архив чрез синхронизиране с таблет, смартфон или компютър и така можете да я споделяте, анализирате и използвате по най-добрия начин. Как мислите, това за колко червени точки е?

Е, вече можете да си легнете спокойно – един бърз поглед на страхотния дисплей на умният часовник Fitbit Surge е единственото усилие, което трябва да направите, за да сте сигурни дали денят ви е бил здравословен и пълноценен.

Май единственото, което ви остава, е да си поръчате един умен часовник Fitbit Surge от Маровски.

HTML код на статия

Автор: Маровски


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 2 гласа)
Как да сте сигурни, че денят ви е бил здравословен, 6.0 out of 6 based on 2 ratings

Напиши коментар