Масаж по домовете в София

Как да поръчате масаж у дома в три важни стъпки

 

Какво трябва да знаете преди да изберете един от всички масажисти предлагащи масаж по домовете Независимо дали е директно, чрез флаери или публикации в сайтове хората, които предлагат масажи ще ви запознаят с всички подробности и услуги, от които можете да се възползвате, освен това ще ви изтъкнат редица предимства и ползи от факта, че ще дойдат на място при вас. Всичко звучи наистина чудесно, но за бъде такова трябва да знаете няколко основни неща.

  1. Масажът е познат още от древността, а масажистите преминават обучение, много близко до това на рехабилитаторите и кинезитерапевтите. Прилага се за облекчение, тонизиране, възстановяване, отпускане, пречистване на организма от отпадъчни продукти. Ще бъде масаж у дома, затова е много важно, на какъв човек ще се доверите. Трябва да проучите има ли квалификация, дипломи за преминати обучения все пак в неговите ръце ще поверите тялото си. Потърсете отзиви, коментари, мнения за масажисти по възможност от хора, които са ползвали услуги, като масаж по домовете.
  2. Домашният уют предразполага по-добре и носи спокойствие. Предимството масажиста да дойде при вас е голямо. Така ще си спестите пътуването и свързаните с това неудобства. След масажа вие оставате на топло у дома и релаксирате, колкото ви е необходимо и може да вземете топъл душ в собствената си баня. Недостатък е, че ще бъдете с непознат човек. Вероятно е това да ви притесни и напрегне. За да избегнете тази неприятна ситуация не оставайте сами, помолете някой близък или познат да бъде с вас. Потърсете препоръки от хора, на които имате доверие.
  3. За да се направи масажът качествено трябва да се настаните удобно. В повечето случаи вкъщи няма подходящо място за легнало положение и за единият от двамата ще е неудобно. Не всички масажисти, които правят масаж по домовете си носят специално легло за масаж. Масажиста трябва да носи специално легло.

От тези три важни фактора зависи до голяма степен правилния избор. Вземете в предвид факта дали има малки деца, повече хора у дома, шумна околна среда или предпоставки, които да попречат на удоволствието от масажа. Някои масажисти носят свещи и ароматни масла, с което да поглезят и другите ви сетива. Когато искате да се поглезите или да подарите приятна изненада на близък човек, масажът у дома е един чудесен начин. Ако целта е терапевтична и нямате възможност да напускате дома си това е най-удобното решение. За хора, които са предпазливи, мнителни, не обичат масаж или имат съображения за сигурността си тази услуга не е подходяща за тях. Освен това имайте предвид,че подобен род масажи обикновено изискват повече време за подготовка, транспорт  и за това е нормално масажистите да изискват запазване на час един или дори два дни предварително.

HTML код на статия

Автор: vipmassage


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар