Моята баня и нейната врата

Банята е едно от най- ключовите помещения в дома ни. Не случайно за нея се отделят най-много средства. Дали ще е супер луксозна или по-обикновена, тя се нуждае от подходяща врата. Ако в банята ви има душ кабина, то тогава тя по естествен начин е разделена на мокра и суха част. В този случай можете да използвате HDF врата. Този вид врати са влагоустойчиви и чудесно се съчетават с останалите интериорни врати в жилището. Те може да са украсени със стъкло или с фрезовка, а може да са напълно изчистени. Интериорните врати с цвят „златен дъб“ можете много успешно да съчетаете с цвета на плочките в банята или с аксесоарите вътре. HDF вратите се предлагат в различни модели и цветове. Изборът ще направите вие.

При условие, че душът е близо до вратата, не разполагате с душ кабина или с две думи влагата е в пряк досег с вратата, то тогава задължително трябва да се спрете на алуминиевата врата. При този вид врати за баня също имате възможност за голям избор, както при интериорните врати. При монтирането на тази врата в банята не трябва да имате никакви притеснения за контакта ѝ с водата и парата. Тогава можете да решите дали ще си сложите душ кабина или само душ или вана.

Въоръжете се с точните размери на вратата за банята и разговаряйте смело с консултантите в специализираните магазини.

Не е изключено алуминият да не е по вкуса ви. Винаги можете да заложите на нещо нетрадиционно, като например стъклена врата, но с дебело матирано или рисувано стъкло. Така няма да показвате пред свидетели голотата си. Стъклото само ще очертава силуета ви. Каквато и врата да изберете, вслушайте се в съветите, които ви дадохме, за да не направите грешен избор. Все пак, дизайна и външния вид зависи от вашите предпочитания, но трябва да се съобразите с някои неща, като материали за изработка, уплътнения, покритие и т.н.

HTML код на статия

Автор: marinen4ev332


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар