Новите блиндирани врати

Рано или късно и на входната врата идва ред да бъде заменена с нова. Причините за това не са много, или старата вече не функционира както трябва, или правите тотална смяна на интериора, а може би просто прищявка. Факт обаче е, че доста апартаменти още ползват оригиналните си стари врати, заварени с купуването на жилището. За съжаление по-често сменяме стените, подовете и мебелите у дома, а по-рядко се сещаме за подмяна на вратите, особено входните. Но освен отговаряща на съвремието и допълваща интериора, новата врата в повечето случаи ще бъде по-качествена, надеждна и по-изолираща от своята предшественичка. Тук ще ви опишем, някои от основните предимства на новите блиндирани врати:

  • По-сигурни – днес пазара предлага много по-надеждни врати от преди. Ако говорим за здравина, най-добрите в това отношение са новите блиндирани врати. Те са изработени от метал и са специално оборудвани с различни видове заключващи системи. В сравнение със старите входни врати, които се заключваха само с брава и обикновен патрон, съвременните блиндирани имат шипове, влизащи в касата от всички страни (така крилото става в пъти по-устойчиво). Крилото на вратата пък, отделно е подсигурено с метални оребрения. Сигурността на вратите се умножава многократно.
  • По-енергийно-ефективни – тази характеристика се свързва със съвременните блиндирани врати. Вложили веднъж в покупката, след това години наред ще пестите от енергия. Вратите имат способността, да намаляват разходите ви за охлаждане през лятото и за отопление през зимата. Във вътрешността им има специална изолация, тя успешно играе ролята и на звукоизолатор.
  • По-красиви – няма спор, че днешните врати изглеждат по-добре от предшествениците си. Скучните и еднотипни стари врати днес са заменени с най-разнообразни по цветове и форми модели. Спокойно може да изберете вариант по ваш вкус, идеално пасващ на предпочитанията и интериора ви.

Без съмнение новите входни врати превъзхождат старите. Пазарът предлага различни видове, според джоба на всеки. Когато тръгнете да сменяте досегашната си врата, знайте че това е инвестиция за години напред. Хубаво огледайте предлаганите модели, информирайте се от интернет мрежата, както и от продавач-консултантите по магазините. Изберете най-доброто за вашия дом.

HTML код на статия

Автор: marinen4ev332


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар