Нюанси за дизайн – топ препоръки от градинари

За да създадете чисти пъстри и много цветни лехи, трябва да се научите как да изберете правилната цветова гама. Само в този случай, цветето ще изглеждате добре. Попитахме специалисти и те ни дадоха някои насоки, а ако ви трябва фирма за почистване на градини и парцели, вижте сега.

Съществуват 4 правила, които могат да улеснят работата и да предложат лесни начини за декориране на цветни лехи:

Ако искате да се съсредоточите върху познатото на някои цветните лехи трябва да засадите растенията, които са боядисани в същия тон; Не търсете твърде много разнообразие. Цветето в леха не трябва да съдържа повече от пет различни растения; Не е необходимо да се създаде смесване на топли и студени нюанси; Можете да получите страхотен дизайн, хармонично съчетаващ меки и ярки цветове. Разбира се, всеки градинар е свободен да решава как да направи една цветна леха в къща.

На първо място, това лице се ръководи от собствените си творчески импулси. Въпреки това, трябва и да се вслушат в съветите на специалисти, за да изглеждат добре поддържан вилните терени. Силно обраслите терени, с изобилие от цъфтящи растения не изглеждат твърде чисти и красиви. Между другото, дори и при липса на цъфтеж такива растения ще привличат вниманието. Заслужава да създадете ландшафтен дизайн.

Ако, искате да запазите естествената красота на района, трябва да се грижите, за цветната градина до пътя, откъдето се и откроява гладка. За да направите това, трябва да засадите по-ниски растения далеч от центъра на цветната градина. За градината през целия летен празник за очите, трябва да се грижите и при промяна на растителните елементи. Понякога е достатъчно, да се направи цветна леха, така че тя да произвежда пъпки по различно време. Лесно може да е и с избора на трайни насаждения. Красиво организираните цветя ще цъфтят по календар. Въпреки това, трябва да се вземе предвид, в който регионът се намира градината, парцелът ви.

С появата на есента на много от видовете в цветната градина ще им е трудно, дори невъзможно да оцеляват. По-добре е да научите за косене на трева и да украсявате в една композиция, в тон с декоративни листа. Съобразете всяка индивидуална нужда и зазимете растенията.

Някои собственици на градини са сигурни, че понятия като вилна цветна градина и ландшафтен дизайн, са несъвместими. По тяхно мнение, градина и зеленчукова градина трябва да бъдат от практична полза. Въпреки това, ние сме на мнение, че създаването на малка цветна леха ще носи атмосферата с конкретно позитивно настроение, а така и работата ще върви много по-бързо.

Save

HTML код на статия

Автор: keiti


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар