Перфектното мъжко бельo

 

Има ли мъжко бельо, което да е качествено, модерно, секси, забавно и удобно!? Реших да потърся отговор, след една разочароваща покупка на “марково” бельо от интернет сайт, което някои китаец вероятно е произвел за дребни монети. Отправих въпроса си директно в “Гугъл” и можете да се досетите, стотици красиви мъжки тела с прикрити достойнства от оскъдни ленти и връзки до отпуснати и дълги шорти. Разбрах, че  майчинство е период, в който представите за модно бельо бързо остаряват, а също и че, ако някой погледне в историята на посещения в компютъра ми може да си направи грешни изводи.

От типичното бельо за мъже, като боксерки и слипове подчертаващи мъжкия сексапил чрез нови линии, добавени подплънки за повдигане и придаване на обем, до парти шорти, фетиши, джокс, дантелен джокс и боди дори видях. Последните две явно са продиктувани от надигащата се вълна метросексуални и гей мъже. В търсене на отговора за перфектното мъжко бельо продължавам да чета, какво се предлага. Материите варират от памучни, кожа, синтетична, “дишаща”, и такава, която е с вкус на ягоди или горски плодове и става за ядене. За първи път видях джокс-бельо, където цялото мъжко дупе е “огряно от Луната”. В един сайт прочетох следното описание под снимката на един модел бельо за мъже: “армейски бандаж за корави пичове”. Стана ми смешно, после интересно и накрая се зачетох, що за творение е този джокс/бандаж при мъжкото бельо.

Съвременните мъже се суетят, епилират, грижат и тренират за добрия си външен вид. Много от тях се занимават сериозно със спорт и фитнес, а бельото за мъже се оказва важна част от екипа. На вън или във фитнеса то е незаменимо със своите качества и функционалност. Материята е дишаща и така намалява потенето в интимната област, а липсата на плат отзад спомага допълнително за намаляване на дискомфорта. Поради разкритите задни части това бельо за мъже се ползва и като фетиш, а също така от стриптизьори, гей и метросексуални мъже, както и за еротични танци. Широко  употребявано от спортисти, екстравагантни и разкрепостени хора, които свободно изразяват своята сексуалност, удобно, практично, секси определено изглежда, като перфектното бельо. Стига мъжът или приятелят ви да отговарят на някой от гореизброените критерии. Ако не, то значи няма да имате щастието да се насладите на стегнатото му дупе в секси бельо. Въпреки това може да опитате то е чудесен, забавен, интересен и оригинален подарък стига човекът, на когото ще го подарите да има чувство за хумор.

HTML код на статия

Автор: queerwear


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар