Планиране на открито пространство след разчистване на стара къща с двор

Имате генерален план, който включва всичко от далечен обсег на проекти за обновяване на стара къща до подробности за организиране на задния двор. Сега е момента да превърнете мечтите си в реалност.

Планиране на открито пространство след почистване

Предния двор може да е експонат на вашия пейзаж, но задния двор всичко, което събира излишния отпадък от дома. Направете това място светилище за релаксация, забава, игри или още по-добре кът за среща с приятели и семейство. Ако имате заден двор може да се използвате за чудесна градинка. Помислете пространството холистично, от това как искате да използвате двора до колко време искате да прекарате работят в него. Може да срещнете много съвети за изграждане на заден двор и преобразяване в генерален план.

За целта задайте си някои основни въпроси. Какво искате от двора – детска площадка, уютен кът, място за забава и среши? Какви материали ви харесват – тухлени павета, изкуствено падаща вода, устойчиви растения? Подредете отговорите на тези въпроси в главата си. В крайна сметка, ще искате да получите реална представа за това как бихте искали да изглежда всичко. Бъдете честни за вашето ниво на участие. Помислете за това, как да се опростите и да планирате, за да направи всичко, както на вас се харесва.

Направете преглед на имуществото

Направете разходка около това, което ви харесва и не харесва в пространството. Направете списък на това, което смятате за излишно и което съхранявате безцелно.

Не забравяйте за фактор в географски съображения. Това дали желаете дворното ви място да е забележимо от минувачите навън, ли искате да си остане тайно кътче скрито от чужди погледи. Организирайте живо растение за ограда или направете масивна такава.

Проучете и повече за правилата

Може в региона, където живеете да има специални разпоредби, като максималната височина или проекти, които изискват разрешителни ограда. Разберете и кое е позволено, преди да започнете работа, защото, ако нарушавате правилата може да има глоби. Същото и важи при неправилно изхвърляне на битови отпадъци. Проверете и поръчайте разчистване от фирма.

Ако в процес на планиране и почистване на двор и стара къща изникнат проблеми, винаги може да помислете за наемането на професионален екип. С вече разчистени терени може да имате далеч повече брилянтни възможности, за които дори да не сте предполагали.

Външните пространства трябва да носят удоволствие всеки ден, дори когато сте далеч от дома. Когато са проектирани правилно, дори задния двор може да е кът, които да доставя максимално количество комфорт и уют.

Планирането на открито пространство, след разчистване на стара къща с двор може да е така лесно и приятно, както не сте си представяли до сега. Планувайте всичко с POCHISTVA.COM.

HTML код на статия

Автор: keiti


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар