Рудозем и мястото тук, гарантиращо страхотна почивка!

На покой и приятни мигове ще се радвате през ваканцията си край Смолян. Очарователният Хотел „Кичика“ в Рудозем ще Ви посрещне с усмивка и отворени врати. Тук Ви очакват комфорт и какви ли не забавления. Професионалистите тук съзнават, че за прекарването на приятна ваканция е нужно да Ви бъдат осигурени всичко, каращо Ви да се отпуснете. Именно поради тази причина тук са предвидени дори допълнителни услуги, които да направят ваканцията Ви просто незабравимо преживяване.

Комфортният хотел в Рудозем, който ще Ви подслони

Помещението, в което ще бъдете настанени, ще се радва на свой собствен облик и ще Ви предложи съвременните удобства, от които се нуждае всеки модерен човек в наши дни. Но освен това, тук предвидени са и начини за пълноценна релаксация. Почивката Ви ще бъде далеч по-приятна, а и полезна, след като през деня ще можете да разпускате в сауната. Посещенията ѝ ще Ви успокоят, а и ще имат редица полезни въздействия върху начина, по който се чувствате. Определено миговете, прекарани в хидромасажната вана също ще бъдат сред приятните! Хотел „Кичика“ в Рудозем безспорно ще е място, което няма да Ви се иска да напуснете.

Приятни мигове сред Родопите и хубостта на природата

Но въпреки комфорта, който ще откриете в хотела, няма как да устоите пред изкушението да се насладите на разкошните гледки, които Родопа планина Ви предлага. Тук Ви очакват едни от най-живописните картини. А походите и пикниците сред природата са прекрасен начин да оползотворите няколко свободни часа.

Разпуснете в уютния хотел!

Разбира се, Хотел „Кичика“ също има предложения за прекарването на почивните дни. Тук има великолепна механа, в която да се събирате с компания или да се наслаждавате на компанията на половинката си. Не пропускайте да опитате разкошни традиционни ястия и автентични родопски специалитети. Чеверме като това тук не можете да опитате никъде другаде!
Тук ще откриете и чудесен начин да изгорите калориите след обилното похапване – обособени и на разположение на гостите ще бъдат спортна зала, игрища за футбол, тенис, волейбол, баскетбол.

Невъзможно е да прекарате зле ваканция в Родопите. Особено ако се спрете и на приветливо място за настаняване като това – комфорт, красива околност, спокойствие, развлечения!

HTML код на статия

Автор: travelandbusiness


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар