Сега е моментът за соларен панел за телефон с отстъпка!

Октомври, лятото е към края си и туристическият сезон изглежда е на привършване. Къмпингите, катеренето, дългите преходи и риболовът, които не успяхме да осъществим тази година, прескачат в плановете за следващата. За да се случат непременно!

От друга страна точно сега е моментът да пазаруваме екипировка, тъй като търговците започват своите сезонни намаления. От обувки, дрехи, раници, туристически принадлежности със сигурност се нуждаете, но в електронния ни век има и специфична техника, която е добре да притежаваме, за да направим летните си преживявания още по-пълноценни и безметежни.

Ще ви представим едно наистина добро предложение, което скоро открихме – сгъваем, преносим соларен панел за телефони и таблети на страхотната цена от 149 лв. Моделът е произведен от All Powers и е наистина прекрасен вариант за независим източник на електричество, когато сте на къмпинг, лагеруване, туристически преходи, катерене, риболов или плаж. Препоръчваме ви да го включите в постоянното оборудване на своите каравана, кемпер, палатка, бунгало, лодка или туристическа раница. Ето защо.

Соларния панел за телефони и таблети е съставено от четири слънчеви модула, вградени в сгъваем калъф от качествен текстил. Когато не ви е необходимо, можете да го сгънете и да го пренасяте в багажа си изключително лесно, тъй като размерите му са само 232 x 160 x 13 мм, а теглото – 620 грама. Когато имате нужда от презареждане на батерията на телефона или таблета, разпънете калъфа във времето между 9:00 и 17:00 часа́, изложете панела на слънце и включете в него мобилното устройство. Не се тревожете, ако не стоите на едно място, а продължавате прехода или катеренето – соларният панел е окомплектован с удобни ластици и карабинери, които ще ви позволят да го закачите на раницата си и да не спирате движението. Ако пък лагерувате, карабинерите ще ви помогнат да го фиксирате на място с пряка слънчева светлина, без значение дали това е палатката, караваната или дори някое дърво. Устройството е снабдено и със специална LED индикация, която ще ви помогне да определите дори точният ъгъл, под който светлината да е най-подходяща.

Чисто технически соларният панел за къмпинг или преход е с наистина добри параметри. Изходното напрежение е 5V, мощността – 16W, а силата на изходящия ток – гарантирано 1А. Технологията iSolar Technologyобаче коригира постоянно подаването и при всяка възможност от изхода на устройството ще потече ток 2А. При постоянна пряка слънчева светлина, 1000W на квадратен метър при 25°C и 40000LUX осветеност соларният панел ще зареди стандартен телефон за около 3 часа. Можете обаче да зареждате и всякакви други електронни устройства, които имат нужда от 5V – iPhone, iPad, iPod, телефони и таблети с Android, MP3 плеър, навигация и др.

Може би най-голямото удобство на този соларен панел за телефон е, че разполага с цели два USB изхода, т.е. можете да зареждате едновременно две устройства (разбира се, става по-бавно, но става). Портовете са разположени в специален джоб, в който да съхранявате кабелите или да поставите съответното мобилно устройство, докато се зарежда.

Така че, уважаеми почитатели на къмпингите и риболова, скъпи туристи и катерачи, сега е моментът да станете напълно независими от енергийни източници за години напред. А мястото, откъдето да вземете сгъваемия, преносим соларен панел за телефони и таблети с отстъпка и гаранция, е Маровски.

HTML код на статия

Автор: Маровски


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар