СОМАХА предлага чудесни сребърни обеци

Дамите по цял свят предпочитат да носят сребърни накити и сребърни обеци от хилядолетия насам. Манията по среброто е факт и тенденция тя да спре не се задава на хоризонта. Защо обаче е така? Факт е също така, че платината и златото също са прекрасни благородни метали, но те са и доста по – претенциозни, когато говорим за комбинация с тоалети. Това при среброто и в частност при сребърни обеци, като тези от СОМАХА не се забелязва. Те могат лесно да се комбинират с различни вечерни рокли, офис облекла и дори по-свободни, но елегантни дрехи за дискотеки и барове например. На свой ред среброто е нежно и придава допълнителна женственост на дамата. Сребърни обеци се спускат по прекрасен и деликатен начин по женската шия, а това ги превръща в наистина предпочитани от дамите аксесоари за разкрасяване и придаване на допълнителна женственост. Днес се забелязва дори тенденцията все повече известни личности да залагат на сребро за сметка на платина и злато, защото чрез среброто няма начин да се изложат на червения килим например.

Важно е дамите да знаят някой тънкости около среброто. Ако например искате да заложите на сребърни обеци СОМАХА, можете първо да разгледате големият арсенал от такива, а след това да съобразите вида на сребърни обеци с лицето си, а също така и с цвета на очите.

Що се отнася до съхранението на този благороден метал, то не е никак трудно. Едно от основните неща е никога сребърни обеци, накити и бижута да не се оставят на пряка слънчева светлина или пък дори да бъдат изложени на домашно осветление. Те трябва да се съхраняват на тъмно, сухо и студено място. Подходящо такова е шкафчето ви за бижута. Светлината допринася за потъмняването на този благороден метал, а никоя дама не желае да носи сребърни обеци, които са повредени или не излъчват прекрасен стил и женственост.

Почистването на среброто става само и единствено с кърпа за сребро, като такава можете да си купите от СОМАХА лесно и удобно. Кухненска хартия например може и да ви се струва чудесен начин за почистване на сребро, но трябва да знаете, че дори тя е твърде груба и може да остави драскотини. Никога не чистете и не драскайте среброто с нокти.

Преоразмеряването и гравирането на среброто също са една от причините много дами да залагат именно на сребърни обеци, а не на такива от друг благороден метал. Причината е, че среброто се деформира на много по-ниска температура, а обработката му е много по-лесна.

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар